Hiukkavaaran Kajo

Rumpumarssi 10, 90670 Oulu (karttalinkki)
Matalaenergiayhtiö, energialuokka B2018
Arkkitehtisuunnittelu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy

 

Asunto Oy Hiukkavaaran Kajo on arvostetun arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n suunnittelema yhtiö, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty ja valittu. Huolellinen suunnittelu näkyy kodeissa tyylikkäänä arkkitehtuurina, arjen mukavuutena ja edullisena asumisena. Kodeissa vakuuttavat valoisat huoneet, toimivat tilaratkaisut ja runsaat kaappitilat. Talot rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti.

Asumisen helppoutta

Kotien kruununa ovat autokatoksien päällä olevat isot kattoterassit, jotka ovat osin katettu. Katetussa osassa on lasitusmahdollisuus, joka lisää kattoterassin käyttömukavuutta entisestään. Kattoterassilla pääset perheesi kanssa viettämään aikaa, omassa rauhassa. Asuntojen keittiö ja olohuone sijoittuvat toiseen kerrokseen yhdistäen kattoterassin oleskelutiloihin. Suurella kattoterassilla voit grillata, aterioida, ottaa aurinkoa ja viettää perheen kanssa yhteistä aikaa. 

Kodeissa on väljä ruokailutila, jossa on tilaa isollekin ruokapöydälle. Keittiösaareke antaa paljon työskentelypinta-alaa ja sopii myös tarjoiluun. 5h+k kodeissa keittiön vieressä vaatehuone, joka toimii kätevästi keittiön aputilana ns. ruokakomerona. Sinne on helppo säilöä keittiön tavaroita ja kierrätyksen lajittelulaatikoita.

Huoneistojen sisäportaissa on kiinnitetty huomiota laatuun, äänettömyyteen ja turvallisuuteen sekä alla olevan tilan hyödyntämiseen, siksi portaat ovat betonia. Betoniportaat eivät narise eivätkä askeläänet kantaudu huoneistoon. Portaat on päällystetty parketilla. 5h+k kodeissa sisäportaiden alla on kätevä varastotila, joka antaa käyttöön lisäneliöitä.

Alakerrassa sijaitsee makuuhuoneiden sekä sauna- ja pesutilojen lisäksi erillinen iso kodinhoitotila, jossa on runsaasti kaappitilaa. 5h+k kodeissa eteisen yhteydessä on vaatehuone, joka toimii kätevästi arkieteisenä. Huoneistojen eteistiloissa on tyylikäs lattialaatoitus.

Autolla kotiovelle asti

Arjen vaivattomuutta tuovat kotien yhteydessä sijaitsevat autopaikat. Kaikissa huoneistoissa on kaksi autopaikkaa; autokatospaikka ja autopaikka. Autopaikkojen lämmityspistorasioiden ohjelmoitava digitaalinen kello-ohjaus on kätevästi eteisessä, sisällä asunnossa. Jokaisessa huoneistossa on valmius sähköauton latausasemalle (kaapelointi valmiina).

Hiljaiset kodit

Huoneistojen väliset puu-/betonirakenteiset seinät pitävät äänet loitolla. Välipohja on betonia, joten asuntojen ala- ja yläkerran välillä hyvä äänieristys. Paksut ulkoseinät eristävät äänet tehokkaasti. Kaikissa rakennuksissa on tyylikäs, kestävä ja hiljainen huopakatto.

Modernia paloturvaa

Asunto Oy Hiukkavaaran Kajon paloturvaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Lisäturvaa taloyhtiön teknisiin tiloihin ja koteihin tuodaan nykyaikaisella Salgromin sammutusjärjestelmällä. Salgrom Technologies on kempeleläinen paloturvallisuuden ja sammutusteknologian edelläkävijä.

Huoneistojen sähkökaapit suojataan Salgromatic HEX™ palonsammutusyksiköillä sähkökaappipaloja vastaan. Mahdollisen tulipalon syttyessä sammutusyksiköstä purkautuva aerosoli sammuttaa palon nopeasti.

Teknisissä tiloissa paloturvaa tuovat Salgromin huomaamattomat kattoon asennettavat impulssi-jauhesammutusyksiköt, jotka sammuttavat mahdollisen palon nopeasti, ja samalla muodostavat palamista estävän eristeen materiaalin pinnalle.

Lue lisää Salgromin kotisivuilta »

Katso videolta miten palonsammutusyksikkö toimii:

Paikalla rakennettu on energiatehokas

Nastarakennuksen rakentamistapa on perusta parhaalle lopputulokselle. Paikalla rakentamisen ansiosta pystymme varmistamaan rakenteiden kuivana pysymisen, tiiviyden ja lämpimyyden. Rakennamme oikeaoppisesti ensin vesikaton suojaamaan sateelta, minkä jälkeen lämpöeristeet voidaan asentaa turvallisesti. Näin eristeet pysyvät varmasti kuivina. Kuiva ja saumaton, paikan päällä tehty rakenne on tutkitusti lämmin, turvallinen ja säilyttää parhaiten arvonsa.

Matalaenergiatalossa vähemmän kuluja

Talot rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Kodit ovat lämmönpitävyydeltään ja tiiviydeltään erinomaisia, mikä tarkoittaa selvää säästöä lämmityskuluissa sekä takaa rakenteiden toimivuuden: vedotonta ja terveellistä sekä huoletonta asumista. Asunnoissa on kaukolämmöllä toimiva miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.

Tee ilmainen varaus

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka alla olevalla lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton eikä sido mihinkään.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu, sillä kohde saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi.

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Lämmöneristykset käynnissä
Arvioitu valmistuminen
elokuu 2022

Myynti ja esittely

Seuraava esittely

Sunnuntai 16.1.
klo 12.00-12.30
Mika Saarikivi
040 7050 227

Esittely Hiukkavaaran Kajon tontilla. Tervetuloa!

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Lataa esite

 

» Myyntiesite

 

 

» Materiaalit -esite

 

Voit tilata myyntiesitteen myös paperisena, lähetä viesti asuntomyyjällemme »  

Hiukkavaaran Kajo

» Autokatospaikka ja autopaikka huoneiston yhteydessä. Auton lämmityspistorasian ohjaus eteisestä digitaalisella kellokytkimellä. Valmius sähköauton latausasemalle (kaapelointi valmiina).

» Iso suojainen kattoterassi, joka osin katettu. Katetussa osassa on lasitusmahdollisuus.

» Tilava erillinen kodinhoitotila

» 5h+k kodeissa keittiön vieressä vaatehuone, joka toimii kätevästi keittiön aputilana ns. ruokakomerona

» 5h+k kodeissa sisäportaan alla yli 2 m² varastotilaa

» 5h+k kodeissa eteisessä vaatehuone, joka toimii arkieteisenä

» Tyylikäs valkolakattu tammiparketti

» Eteisessä laattalattia

» Saunassa lauteisiin upotettu Harvian pilarikiuas kosketusnäytöllisellä ohjauspaneelilla

» Kaikissa tiloissa miellyttävä kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys

» Laadukkaat Topi-Keittiön kalusteet, runsaasti kaappitilaa

» Integroidut sälekaihtimet vakiona

» Pintarakenteita ja vesieristeitä rikkomattomat tarrakiinnikkeiset koukustot ja wc-paperitelineet

» Modernia paloturvaa - taloyhtiön tekniset tilat ja huoneistojen sähkökaapit turvataan Salgromin sammutusjärjestelmällä

» Betoniset sisäportaat

» Koneellinen tulo-poisto-ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, tarpeen mukaan ohjautuva kosteusautomatiikka vakiona

» DNA Valokuitu Plus Taloyhtiölaajakaista 10/10 Mbit/s ja kaapeli-TV