Rakennustapaselostus

Hanke käsittää Oulun kaupungin vuokratontille Hiukkavaaran (71) kaupunginosan korttelin 70 tontille nro 1 paikalla rakennettavat kahdeksan erillistaloa ja kolme paritaloa, joissa on yhteensä 14 asuinhuoneistoa. Jokaisella asunnolla on oma kylmä varasto huoneiston yhteydessä. Tontin pinta-ala on 3150 m² ja osoite Rumpumarssi 10, 90670 Oulu. Alueella on lainvoimainen asemakaava. Kaavoituksesta tarvittaessa lisätietoja Oulun kaupungin kaavoitusosastolta.

Perustukset ja alapohja

Perustukset ovat pohjatutkimuksen, perustamistapalausunnon ja hyväksyttyjen rakennesuunnitelmien mukaisesti teräsbetonirakenteisia. Alapohjana on lämmöneristetty maanvarainen teräsbetonilaatta.

Portaat, väli- ja yläpohja sekä vesikate

Huoneistoissa on tehdasvalmisteiset teräsbetoniportaat. Välipohjan kantavana rakenteena on Kertopuu-palkisto, jonka päällä teräsbetonilaatta. Yläpohjien kantavana rakenteena ovat tehdasvalmisteiset naulalevyristikot, lämmöneristeenä puhallusvilla. Vesikatteena bitumi-huopakate.

Ulkoseinät ja julkisivut

Ulkoseinät ovat puurakenteisia rakennesuunnitelmien mukaisesti. Julkisivut, räystäät ja räystäspohjat ovat maalattuja puuverhouksia. Muut täydentävät materiaalit tehdään julkisivupiirustusten mukaisesti.

Kattoterassit

Huoneistojen kattoterassit ovat osin katettu, suunnitelmien mukaisesti. Rakennusluvassa on huomioitu katetun osan lasitusmahdollisuus lisätyönä. Kattoterassit ovat painekyllästettyä höylättyä rallilautaa. Varustukseen sisältyy pistorasia ja ulkovalo.

Väliseinät

Huoneistojen väliset seinät ovat teräsbetonirakenteisia, ei-kantavat väliseinät ovat pääosin Kertopuu-rankaisia kipsilevyväliseiniä, pesuhuoneissa on märkätilakipsilevy.

Ikkunat ja ikkunaovet

Huoneistojen ikkunat ovat pääosin sisään aukeavia, maalattuja kolminkertaisia puualumiini-ikkunoita, joiden uloin puite ja karmin ulkopinta ovat alumiinia. Ikkunaovet ovat yksilehtisiä ulosavautuvia lasikehysovia, joiden ulkopinta on alumiinia. Kattoterassien EI15-luokan ikkunaovet ovat molemmin puolin HDF-verhoiltu. Avattavat ikkunat varustetaan integroiduilla valkoisilla sälekaihtimilla. Kiinteissä ikkunoissa ja ikkunaovissa ei ole sälekaihtimia.

Ovet

Huoneistojen ulko-ovet ovat lämpöeristettyjä maalattuja kehysovia. Huoneistovarastojen ja piharakennuksien ulko-ovet ovat maalattuja kehysovia. Asuntojen väliovet ovat vakiorakenteisia huullettuja kevytlaakaovia, liukuovet huultamattomia. Saunan ovi on kokolasinen.

Kalusteet ja varusteet

Asunnoissa on kiintokalusteet valkoisin rungoin suunnitelmien osoittamassa laajuudessa; keittiöissä, erillisissä kodinhoitotiloissa ja eteisissä on hr 4 kalusteet. Pesu- ja wc-tiloissa on hr 5 kalusteet. Työtasot ovat laminaattipintaisia, keittiöissä ja kodinhoitotiloissa hr 2, muissa hr 1. Keittiöiden ja kodinhoitotilojen pesualtaat ovat työtasoon upotettuja, ruostumatonta terästä. Wc- ja pesutiloissa on valkeat valumarmorialtaat. Eteisen naulakkokomeroissa on peililiukuovet. Makuuhuoneissa on hr 2 kalusteet. Vaatehuoneissa on hyllyt. Saunojen lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Pesuhuoneissa ja wc:ssä on pesuallas-peilikaappi ryhmä, wc-rullateline ja koukkusarja. Pesuhuoneissa on suihkuseinäke suunnitelmien mukaisesti.

Asuntojen lattiapinnoitteet

Huonetiloissa on jalopuupintainen parkettilattia. Parkettia ei asenneta kiintokalusteiden alle. Vaatehuoneessa ja vaatehuone/kuraeteisessä sekä portaan alla olevassa varastossa on vinyylimatto. Huoneistojen eteisessä sekä saunan, pesu- ja kodinhoito- sekä pesuhuonetilojen lattioissa on keraaminen laatoitus.

Asuntojen seinä- ja kattopinnoitteet

Asuin- ja vaatehuoneiden, eteisten, keittiöiden ja erillisten kodinhoitotilojen betoni- ja kipsilevyseinät tasoitetaan ja maalataan. Tasoitusta ja maalausta ei uloteta kiintokalusteiden taakse. Pesu- ja wc-tilojen seinissä on keraaminen laatoitus. Keittiöiden kalusteväleissä on välitilalevy, vähäisiltä osin voi olla myös maalattu. Saunojen seinät ja sisäkatot sekä pesutilojen sisäkatot ovat lämpökäsiteltyä haapapaneelia. Asuinhuoneiden sisäkatot ovat ruiskutasoitetut. Muiden huonetilojen sisäkatot ovat tasoitetut ja maalatut valkoisiksi.

Kojeet ja laitteet

Keittiössä on astianpesukone, erillinen kalusteuuni ja induktiokeittotaso. Kylmäkalusteina on jääkaappi ja kaappipakastin. Saunoissa on sähkökiuas. Kodinhoitotiloissa on tilanvaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

LVI- ja sähkötekniikka

Sähkösuunnitelmissa esitetään huoneistojen sähkö-, TV- ja ATK-pisteiden paikat ja määrät. Asunnoissa on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen lattialämmitys. Kiinteistö liitetään Oulun Energian sähkö- ja kaukolämpöverkkoon ja Oulun kaupungin vesijohto- ja viemäriverkostoihin. Sähkön sekä kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaus tapahtuu huoneistokohtaisesti, vesimittarit ovat etäluettavat. Asunnoissa on lämmöntalteenotolla ja sähköjälkilämmityksellä varustettu huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto liesikupuohjauksella. Kone on kytketty asunnon sähkönmittaukseen.

Tiedonsiirtotekniikka

Kaikissa huoneistoissa on valmis internet-yhteys, 10Mbit/s DNA taloyhtiölaajakaista. Huoneistojen tietoliikenneverkko on CAT 6. Jokaisessa huoneistossa on lisäksi valmis valokuituyhteys käyttöön otettavissa. Asuntoyhtiössä on digitaalinen kaapelijärjestelmä DVB-C, jossa valmis DNA-kaapeli-TV-liittymä maksuttomin kanavin. Huoneiston haltija voi tilata lisänopeutta kiinteistöliittymän operaattorilta erillistä maksua vastaan.

Autopaikoitus, piha- ja ulkoalueet

Autokatospaikat ja autopaikat sijaitsevat asemapiirustuksen mukaisesti. Huoneistoihin kuuluu autokatos sekä autopaikka. Jokaisen huoneiston autopaikat ovat sähköistettyjä. Lämmityspistorasioiden ohjaus huoneiston eteisestä digitaalisella kellokytkimellä, huoneistokohtaisella sähkönkulutuksen mittauksella. H-talon yhteydessä sijaitsevat yhtiön ulkovälinevarasto, K-talon yhteydessä sijaitsevat taloyhtiön tekniset tilat ja postilaatikot. Jätesuoja sijaitsee taloyhtiön sisääntulon vieressä. Liikennealue, pihatie ja autokatokset ovat asfalttipintaisia ja autopaikat nurmikiveyksellä. Nurmikivetykset, istutetut ja nurmetetut viheralueet sekä piha- ja leikkialueiden varusteet ovat asemapiirustuksen mukaisia. Asuinrakennusten nurmi-/istutus-alueilla sokkelin vieressä betonilaatta. Tontti aidataan rajaavalla puuaidalla. Piha-alueella on ulkovalaistus.

 

Markkinoinnin visualisointikuvien tarkoitus on havainnollistaa kohteen ulkonäköä, ne eivät ole suunnitelma-asiakirjoja ja kuvat saattavat yksityiskohdiltaan ja väreiltään poiketa lopullisesta rakennuksesta tai huoneistoista. Asunnoissa saattaa esiintyä vähäisiä alaslaskuja ja kotelointeja sekä kiintokalusteiden mittamuutoksia, joita ei ole merkitty esittelypiirustuksiin. Kalusteiden ja hormien mitoitus tarkistetaan työmaalla, ja niiden mitat saattavat vähäisessä määrin muuttua suunnitellusta.

Myyjällä on oikeus vaihtaa kauppanimikkeillä mainittuja tuotteita toisen valmistajan vastaaviin tuotteisiin. Kohteen rakenteita ja materiaaleja voidaan vaihtaa perustellusta syystä toisiin samanarvoisiin tai toiminnallisuuden vaatimaan tasoon. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin viimeistään kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä.

 

Oulussa 9.6.2021

Tee ilmainen varaus

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka alla olevalla lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton eikä sido mihinkään.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu, sillä kohde saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi.

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Perustustyöt käynnissä!
Arvioitu valmistuminen
elokuu 2022

Myynti ja esittely

Seuraava esittely

Tiistai 21.9.
klo 17.00-17.45
Mika Saarikivi
040 7050 227

Esittely Hiukkavaaran Kajon tontilla. Tervetuloa!

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Lataa esite

 

» Avaa myyntiesite

» Avaa hinnasto

 

 

» Avaa materiaaliesite

 

Voit tilata myyntiesitteen myös paperisena, lähetä viesti asuntomyyjällemme »