07.12.2016

Kivikkokankaan Kasken myynti on alkanut!

Kivikkokankaan Kasken ennakkomarkkinointi on päättynyt, RS-sopimus Aktia pankin kanssa on allekirjoitettu 3.12.2016. Ensimmäiset kaupat on jo sovittu!

Kaski – uniikki kohde, asumiseen uusi ulottuvuus!

Oulun uuteen Hiukkavaaran alueeseen kuuluvalle Kivikkokankaalle kohoaa upeita Nasta-koteja valoisalle, kahdelta sivulta puistoon rajoittuvalle tontille. Asunnot sijaitsevat joko 1. tai 2. kerroksessa. Asunto Oy Kivikkokankaan Kaski tarjoaa asumiseen ainutlaatuisen ja uniikin ulottuvuuden: Kasken kodit laajenevat ulos! Jokaisessa asunnossa on poikkeuksellisen suuret ulko-oleskelutilat sekä etu- että takapihan puolella. Yksikään terassi tai parveke ei jää varjoon, vaan nautit perheesi ja ystäviesi kanssa auringosta aamulla, päivällä ja illalla. Kaski on unelmaratkaisu!

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit teettää huoneistoon lisä- ja muutostöitä. Voit vaikuttaa mm. kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin! Muutostyöt toteutetaan työmaan aikataulun sekä materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti.

Myynti ja varaustilanne sekä lisätietoa Kaskesta »

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru