24.08.2016

Kivikkokankaan Kasken rakennuslupa myönnetty

Rakennuslautakunta on hyväksynyt Asunto Oy Kivikkokankaan Kasken rakennuslupahakemuksen. Tontilla aloitetaan puunkaato välittömästi ja itse rakentaminen alkaa maatöillä syyskuun alussa. Kohteen arvioitu valmistuminen on kesällä 2017. Tämä matalaenergiayhtiö valmistuu Hiukkavaaran Kivikkokankaalle, osoitteeseen Suojuoksuntie 9, 90670 Oulu.

Kohde käsittää 24 upeaa kotia jotka sijaitsevat kolmessa luhtitaloissa! Asunnot sijaitsevat joko 1. tai 2. kerroksessa. Kasken luhtitalojen suunnittelussa on toteutettu täysin uusi asumismukavuuden ulottuvuus, koti laajenee valoisasti ulos! Kasken jokaisessa asunnossa on tuplana suuret ulko-oleskelutilat, etu- sekä takapihan puolella, joten nyt yksikään terassi/ parveke ei jää varjoon vaan pääset perheesi tai ystäviesi kanssa nauttimaan niin aamu-, päivä- kuin ilta-auringosta! Unelmaratkaisu auringosta nauttivalle tai lapsille leikkeihin. Kaski on tyylikäs, arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n huolella suunnittelema yhtiö.

Avaa Kasken asemapiirros »

Otamme varauksia jo vastaan, ota yhteyttä!

Aki Heikkinen
asuntomyynti
040 5840 811

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru