Kivikkokankaan Loimu

Suojuoksuntie 5, 90670 Oulu (avaa kartta)
Matalaenergiayhtiö, energialuokka C2013
Arkkitehtisuunnittelu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy

Loimu – uniikki kohde, asumiseen uusi ulottuvuus

Loimu on tyylikäs, arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n huolella suunnittelema, ulkonäöltään edustava ja tasokas yhtiö. Tämä näkyy edustavina ja huoltovapaina yksityiskohtina: tiilimuuratut julkisivut kuultorappauspinnalla, pulpettikatot huopakatteella ja parvekkeissa upeat, valoa hohtavat opaalilasikaiteet. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota äänieristykseen. Lisäksi talot rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti.

Sisältä kodit ovat valoisia ja avaria, neliöt on käytetty tehokkaasti asujien hyödyksi.

Suuret terassit ja parvekkeet

Loimun asunnoissa on isot terassit tai parvekkeet. Jokaisella päätyasunnolla uniikit tuplaterassit tai tuplaparvekkeet, omansa etu- ja takapihan puolella. Parvekkeissa on upeat valoa hohtavat opaalilasikaiteet, jotka kestävät aikaa ja katseita sekä päästävät valon tulvimaan kauniisti sisälle kotiin.

Terasseissa ja parvekkeissa on lasitusmahdollisuus. Kun parvekkeen tai terassin lasittaa, saa kotiinsa ylimääräisen kesähuoneen, joka on mainio paikka esikasvattaa kesän kukkaloistoa ja hyötypuutarhaa. Se on myös turvallinen leikkipaikka lapsille ja rauhallinen ulkotila lemmikkieläimille. Lisäksi lasitus antaa suojaa vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan sekä parantaa asunnon ääneneristävyyttä ja energiatehokkuutta. Lasituksen voi tilata vaivattomasti jo rakennusvaiheessa Nastarakennukselta – takuutyönä.

Puistoon rajoittuvalla tontilla

Loimu sijoittuu rauhallisen, päättyvän tien varteen sijoittuvalle aurinkoiselle tontille, puiston laitaan. Rauhallinen sijainti tekee kodeista ja pihapiireistä miellyttävät ja viihtyisät. Huoneistoista avautuvat avarat ja valoisat näkymät. Piha-alueen tasokkuudesta ei ole tingitty. Siistit asfalttipintaiset liikennealueet kestävät erinomaisesti kulutusta, eivätkä kura ja hiekka kulkeudu sisälle. Istutetut ja nurmetetut viheralueet viimeistelevät kokonaisuuden.

Tasokas varustelu - runsaat säilytystilat

Kodeissa puhuttelevat toimivat tilaratkaisut ja erinomainen varustelutaso. Käyttömukavuutta tuovat mm. vesikiertoinen lattialämmitys, runsaat Topi-Keittiöiden kalusteet, laadukkaat Pukkilan laatat, Rosenlew A++/A+/A -energialuokan kodinkoneet sisältäen astianpesukoneen ja tyylikkään kalusteuunin. Huoneistoissa on kestävä ja upea Tarkett Vintage Moonshadow Light Oak viistereunainen lankkulaminaattilattia. Pesuhuoneen kiiltävän valkeat laatat ja keittiön välitilan lasimainen, kiiltävän valkea laatta yhdessä välitilan näyttävän LED-nauhavalaistuksen kanssa antaa hienon loppusilauksen kokonaisuuteen. Harkitusti valitut pintamateriaalit tuovat kotiin viimeistellyn ja kauniin vaikutelman. Lisämukavuuden tuo valmis taloyhtiölaajakaista ja kaapeli-TV.

Kotien sisääntulon yhteydessä on isot huoneistovarastot, joihin on kätevä säilöä käden ulottuville koko perheen harrastusvälineet kesät talvet. Lisäksi taloyhtiöllä on väestönsuojassa iso lämmin ulkoiluvälinevarasto, joka voi toimia esim. polkupyörävarastona tai harrastetilana.

Paikalla rakennettu on energiatehokas

Nastarakennuksen rakentamistapa on perusta parhaalle lopputulokselle. Paikalla rakentamisen ansiosta pystymme varmistamaan rakenteiden kuivana pysymisen, tiiviyden ja lämpimyyden. Rakennamme oikeaoppisesti ensin vesikaton suojaamaan sateelta, minkä jälkeen lämpöeristeet voidaan asentaa turvallisesti. Näin eristeet pysyvät varmasti kuivina. Kuiva ja saumaton, paikan päällä tehty rakenne on tutkitusti lämmin, turvallinen ja säilyttää parhaiten arvonsa.

Matalaenergiatalossa vähemmän kuluja

Talot rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Kodit ovat lämmönpitävyydeltään ja tiiviydeltään huippuluokkaa, mikä tarkoittaa selvää säästöä lämmityskuluissa sekä takaa rakenteiden toimivuuden: vedotonta ja terveellistä sekä huoletonta asumista. Asunnoissa on kaukolämmöllä toimiva miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.

Hiljaiset kodit

Huoneistojen väliset betoniset seinät ja välipohjat pitävät naapurikodin äänet loitolla. Välipohja on valittu huolella laadusta tinkimättä, joten asuntojen ala- ja yläkerran välillä on hyvä äänieristys. Paksut tiiliverhotut ulkoseinät eristävät äänet tehokkaasti. Kaikissa rakennuksissa on tyylikäs, kestävä ja hiljainen huopakatto.

Uusinta ilmanvaihtotekniikkaa

Kodeissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo-poisto-ilmanvaihto. Koneena nykyaikainen ja energiatehokas, tyylikkäällä Vallox Capto PTC EC liesikupuohjauksella oleva, Vallox 101 MC A-energialuokan matalaenergiailmanvaihtokone lämmöntalteenotolla ja älykkäällä talvi/kesäautomaattitoiminnolla. Se säästää energiaa ja varmistaa kotiisi terveellisen, suodatetun ja raikkaan sisäilman. Hyvin toimiva ilmanvaihto lisää asumismukavuutta. Älykäs automatiikka huolehtii puolestasi lämmöntalteenoton talvi–kesä-toiminnon ja takaa oikean säädön kulloisenkin vuodenajan mukaan. Ei enää erikseen muistettavaa ja hankalia käsin säädettäviä talvi-kesäpeltejä. vaan energiatehokas lämmöntalteenotto on aina päällä, kun sitä tarvitaan.

Tyylikkään Vallox Capto PTC EC liesikuvun hipaisukytkimet, sisälle työnnettävä lasi ja himmennettävä LED-valaisin tekevät käytöstä miellyttävää. Vallox Capto -liesikuvuissa turvallisuutta tuo liesivahtitoiminto, joka varoittaa poikkeavan suuresta lämpötilan noususta, esim. liedellä syttyvästä tulipalosta, vilkuttamalla valoja.

Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet

Taloyhtiö liitetään DNA valokuiturunkoverkkoon. Jokaisessa huoneistossa on valmis DNA valokuitu Plus taloyhtiölaajakaistayhteys, nopeudeltaan 10 Mbit/s, joka sisältyy huoneiston hoitovastikkeeseen. Lisäksi jokainen huoneisto voi halutessaan tilata itsenäisesti lisäpalveluita DNA:n monipuolisista vaihtoehdoista. Tarjolla on mm. nopeampia laajakaistayhteyksiä ja kanavapaketteja. Asuntoyhtiössä on digitaalinen kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C, jossa valmis DNA kaapeli-TV – liittymä. Myös kaapeli-TV:n kustannus sisältyy huoneiston neliöperusteiseen hoitovastikkeeseen.

Lisätietoja DNA taloyhtiölaajakaistasta »
Taloyhtiölaajakaistan lisänopeushinnasto »
Kaapeli-TV ja kanavapaketit »

Tee ilmainen varaus

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka alla olevalla lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton eikä sido mihinkään.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu, sillä kohde saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi.

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Kohde on valmis!
Kivikkokankaan Loimu on valmistunut kesäkuussa 2019

Myynti ja esittely

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:
Mika Saarikivi 040 7050 227


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   
Aki Heikkinen
asuntomyynti
toimitusjohtaja, RI
040 5840 811
Lähetä sähköpostia
   
Juha Niemelä
asuntomyynti
tekninen johtaja, rkm
040 5840 812
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Kivikkokankaan Loimu

» Mahdollisuus tehdä muutostöitä ja saada unelmiesi Nasta-koti!

» Isot terassit ja parvekkeet, joissa lasitusmahdollisuus. Päätyasunnoissa tuplaterassit tai tuplaparvekkeet, omansa etu- ja takapihan puolella.

» Miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys

» Integroidut sälekaihtimet ja verhokiskot vakiona

» Laadukkaat Topi-Keittiön kalusteet

» Laadukkaat Pukkilan laatat

» Huonetiloissa kestävä ja upea Tarkett Vintage Moonshadow Light Oak, 1-sauvainen, viistereunainen lankkulaminaatti

» A++/A+/A -energialuokan kodinkoneet sisältäen astianpesukoneen, tyylikkään kalusteuunin kiertoilma- ja kellotoiminnolla sekä keraamisen keittotason hipaisukytkimillä

» LED-valaistus, saunassa LED-kuituvalot

» Huoneistokohtainen koneellinen tulo-poisto-ilmanvaihto. Koneena nykyaikainen ja energiatehokas, tyylikkäällä Vallox Capto PTC EC liesikupuohjauksella oleva, Vallox 101 MC A-energialuokan matalaenergiailmanvaihtokone lämmöntalteenotolla ja älykkäällä talvi/kesäautomaattitoiminnolla.

» DNA Valokuitu Plus Taloyhtiölaajakaista 10/10 Mbit/s ja kaapeli-TV sisältyy huoneiston hoitovastikkeeseen

» Tyylikäs arkkitehtuuri

» Hiljaiset kodit - huoneistojen väliset seinät ja välipohja betonia

» Nurmetetut pihat istutuksin

» Asfaltoidut liikennealueet