Terassi- ja parvekelasitukset

Terassien ja parvekkeiden lasitukset ovat yleistyneet valtavasti ja lasituksella saatkin uuteen kotiisi monikäyttöisen lisähuoneen ympärivuotiseen käyttöön; voit kalustaa ja sisustaa parvekkeesi ja terassisi esim. vapaa-ajanviettoa varten.

Lasitus antaa suojaa vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan sekä lisäksi parantaa tehokkaasti kotisi äänieristystä ja energiatehokkuutta. Lasitettu kesähuone on myös mitä mainioin paikka esikasvattaa kesän kukkaloistoa ja hyötypuutarhaa. Lasitettu tila on myös turvallinen leikkipaikka ja lemmikkieläimille suojaisa ulkotila.

Lasitus antaa tilaan aivan uudet sisustusmahdollisuudet. Tila laajenee olohuoneeksi lähelle luontoa. Kauniilla säällä voit avata lasit ja nauttia kesän lämmöstä. Viileämpänä päivänä aurinko lämmittää mukavasti, kun lasit on suojaamassa kolealta tuulelta.

Voit helposti täydentää lasituksen näkösuojalla, joka lisää yksityisyyttäsi ja vähentää kesällä tilan kuumuutta. Kaikki tämä lisää asumismukavuuttasi ja viihtyvyyttäsi kodissasi.

Lasituksien tilaaminen on helppoa

Lasituksien tilaaminen on helppoa, sillä Nastarakennuksen kotikohteissa on jo rakennusvaiheessa rakennusvalvonnalta haettu lupa toteuttaa yhtiöiden lasitukset julkisivullisesti yhtenevällä ratkaisulla hyväksytetty ja sen mukaisesti rakennetut lasituksen vaatimat paloluokitellut EI30 rakenteet vesikatteeseen saakka. Myös terassin kantavat rakenteet, pohjatyöt, perustaminen ja routasuojaus on toteutettu lasituksen vaatimalla tavalla. Terassien ja parvekkeiden rakennetiedot ovat jo tiedossa Nastarakennuksen yhteistyökumppanilla Lumonilla. Lasitustilauksen voit tehdä helposti ja nopeasti ilmoittamalla siitä suoraan Nastarakennukselle.

Lisätietoa lasituksista löydät Lumonin sivuilta »

Kalevan asuntopuntarin artikkeli terassin lasituksesta »

Lumon terassi- ja parvekelasitukset

Esimerkkikuvia toteuttamistamme terassi- ja parvekelasituksista.

 

 

Tee ilmainen varaus

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka alla olevalla lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton eikä sido mihinkään.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu, sillä kohde saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi.

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227