Rakennustapaselostus

Hanke käsittää Oulun kaupungin vuokratontille Kivikkokankaan (47) kaupunginosan korttelin 1 tontille nro 2 paikalla rakennettavat viisi luhtitaloa, joissa on yhteensä 50 asuinhuoneistoa. Jokaisella asunnolla on oma kylmä varasto huoneiston yhteydessä. Tontin pinta-ala on 6440 m² ja osoite Suojuoksuntie 5, 90670 Oulu. Alueella on lainvoimainen asemakaava. Kaavoituksesta tarvittaessa lisätietoja Oulun kaupungin kaavoitusosastolta.

Perustukset ja alapohja

Hyväksyttyjen rakennesuunnitelmien mukaisesti teräsbetonirakenteisia. Alapohjana maanvarainen teräsbetonilaatta.

Väli- ja yläpohja sekä vesikate

Välipohjat ovat rakennesuunnitelmien mukaisesti pääosin betoniontelolaattoja. Asuinrakennusten yläpohjien kantavana rakenteena ovat tehdasvalmisteiset naulalevyristikot, lämmöneristeenä puhallusvilla. Vesikatteena bitumihuopakate.

Ulkoseinät ja julkisivut

Ulkoseinät ovat betoni- ja puurakenteisia rakennesuunnitelmien mukaisesti. Julkisivut ovat pääosin maalattuja tai kuultomaalattuja puuverhouksia. Muilta osin kuultorapattua tiiltä, arkkitehdin määrityksen mukaisesti pinta osin/kauttaaltaan läpikuultavaa ja työjäljeltään vaihteleva. Räystäät ja räystäspohjat ovat maalatut tai kuultomaalatut. Muut täydentävät materiaalit tehdään julkisivupiirustusten mukaisesti.

Terassit, parvekkeet, luhtikäytävät ja -portaat

Huoneistojen terassit ovat painekyllästettyä höylättyä rallilautaa. Parvekkeet ja luhtikäytävät sekä luhtiportaat ovat painekyllästettyä höylättyä lankkua. Etuterassit ovat hiertobetonipintaista betonilaattaa. Takaparvekekaiteet ovat metallirunkoisia, laminoitua läpinäkymätöntä lasia. Etuparveke- ja luhtikaiteet ovat puuverhottuja, osin laminoitua läpinäkymätöntä lasia. Terassi- ja parvekevarustukseen sisältyy pistorasia ja ulkovalo. Rakennusluvassa on huomioitu parvekkeiden ja terassien lasitusmahdollisuus lisätyönä.

Väliseinät

Huoneistojen väliset seinät ovat teräsbetonirakenteisia,
ei-kantavat väliseinät ovat pääosin Kertopuu-rankaisia kipsilevyväliseiniä, pesuhuoneissa on märkätilakipsilevy.

Ikkunat ja ikkunaovet

Asuntojen ikkunat ovat sisään aukeavia maalattuja kolminkertaisia puualumiini-ikkunoita, joiden uloin puite ja karmin ulkopinta ovat alumiinia. Ikkunaovet ovat yksilehtisiä ulosavautuvia lasikehysovia, joiden ulkopinta on alumiinia. Ikkunat ja ikkunaovet varustetaan integroiduilla valkoisilla sälekaihtimilla, kiinteissä ikkunoissa ja ikkunaovissa pintakaihdin.

Ovet

Huoneistojen ulko-ovet ovat lämpöeristettyjä maalattuja kehysovia. Huoneistovarastojen ja piharakennuksien ulko-ovet ovat maalattuja kehysovia. Asuntojen väliovet ovat vakiorakenteisia huullettuja laakaovia. Saunan ovi on kokolasinen.

Kalusteet ja varusteet

Asunnoissa on kiintokalusteet valkoisin rungoin suunnitelmien osoittamassa laajuudessa; keittiöissä, eteisissä, pesu-/kodinhoitotiloissa on hintaryhmän 4 kalusteet. Työtasot laminaattipintaisia, suora etureuna. Keittiöiden pesualtaat työtasoon upotettuja, ruostumatonta terästä. Makuuhuoneissa on hintaryhmän 2 kalusteet. Vaatehuoneissa on hyllyt ja vaatetanko. Saunojen lauteet ovat tervaleppää. Pesuhuoneissa on pesuallas-peilikaappi ryhmä, suihkuseinäke sekä wc-rullateline ja koukkusarja. Asuinhuoneissa ikkunaseinillä soveltuvilla osilla kaksiliukuiset verhokiskot valkealla etulevyllä.

Asuntojen lattiapinnoitteet

Huonetiloissa on laminaattilattia. Laminaattia ei asenneta kiintokalusteiden alle. Eteisessä, ulko-oven edustan osalla muovimatto ja lisäksi erillinen kuramatto. Saunan, pesu-/kodinhoito- ja wc-tilojen lattioissa on keraaminen laatoitus.

Asuntojen seinä- ja kattopinnoitteet

Asuin- ja vaatehuoneiden, eteisten ja keittiöiden betoni- ja kipsilevy-seinät tasoitetaan ja maalataan. Tasoitusta ja maalausta ei uloteta kiintokalusteiden taakse. Pesu-/kodinhoito- ja wc-tilojen seinissä on keraaminen laatoitus. Keittiöiden kalusteväleissä on keraaminen laatoitus, vähäisiltä osin voi olla myös maalattu. Saunojen seinät ja sisäkatot sekä pesu-/kodinhoitotilojen sisäkatot ovat suojakäsiteltyä puupaneelia. Asuinhuoneiden sisäkatot ovat ruiskutasoitetut. Muiden huonetilojen sisäkatot ovat tasoitetut ja maalatut valkoisiksi.

Kojeet ja laitteet

Keittiössä on astianpesukone, jääkaappipakastin yhdistelmä, erillinen kalusteuuni ja keraaminen keittotaso. Kaikissa huoneistoissa on tilavaraus integroidulle mikroaaltouunille. Saunoissa on sähkökiuas. Pesu-/kodinhoitotiloissa on tilanvaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

LVI- ja sähkötekniikka

Sähkösuunnitelmissa esitetään huoneistojen sähkö-, TV- ja ATK-pisteiden paikat ja määrät. Asunnoissa on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen lattialämmitys. Kiinteistö liitetään Oulun Energian sähkö- ja kaukolämpöverkkoon ja Oulun kaupungin vesijohto- ja viemäriverkostoihin. Sähkön sekä kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaus tapahtuu huoneistokohtaisesti. Asunnoissa on lämmöntalteenotolla ja sähköjälkilämmityksellä varustettu huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilmanvaihto liesikupuohjauksella, kone on kytketty asunnon sähkönmittaukseen.

Tiedonsiirtotekniikka

Kaikissa huoneistoissa on valmis internet-yhteys, 10Mbit/s DNA Valokuitu Plus -taloyhtiölaajakaista. Huoneistojen tietoliikenneverkko on CAT 6. Jokaisessa huoneistossa on lisäksi valmis valokuituyhteys käyttöön otettavissa. Asuntoyhtiössä on digitaalinen kaapelijärjestelmä DVB-C, jossa valmis DNA kaapeli-TV-liittymä maksuttomin kanavin. Taloyhtiölaajakaista ja kaapeli-TV sisältyvät hoitovastikkee-seen. Huoneiston haltija voi tilata lisänopeutta kiinteistöliittymän operaattorilta erillistä maksua vastaan.

Autopaikoitus, piha- ja ulkoalueet

Sähköistetyt autopaikat sijaitsevat asemapiirustuksen mukaisesti. Yhtiölle tulee yhteensä 8 autokatos- ja 42 autopistokepaikkaa, jotka myydään erillisinä osakkeina. Lisäksi yhtiölle tulee kaksi vieraspaikkaa. Piharakennuksessa sijaitsevat yhtiön tekniset tilat ja osakkaiden yhteiskäyttöön tuleva väestönsuoja. Lisäksi piharakennuksen yhteydessä sijaitsee jätesuoja, jonka päädyssä sijaitsevat metalliset lukittavat postilaatikot. Liikennealue, pihatie ja autopaikoitusalueet ovat asfalttipintaisia. Istutetut ja nurmetetut viheralueet sekä piha- ja leikkialueiden varusteet ovat asemapiirustuksen mukaisia. Asuinrakennusten nurmi-/istutusalueilla sokkelin vieressä betonilaatta. Piha-alueella on pihaulkovalaistus.

 

Markkinoinnin visualisointikuvien tarkoitus on havainnollistaa kohteen ulkonäköä, ne eivät ole suunnitelma-asiakirjoja ja kuvat saattavat yksityiskohdiltaan ja väreiltään poiketa lopullisesta rakennuksesta tai huoneistoista. Asunnoissa saattaa esiintyä vähäisiä alaslaskuja ja kotelointeja sekä kiintokalusteiden mittamuutoksia, joita ei ole merkitty esittelypiirustuksiin. Kalusteiden ja hormien mitoitus tarkistetaan työmaalla, ja niiden mitat saattavat vähäisessä määrin muuttua suunnitellusta.

Myyjällä on oikeus vaihtaa kauppanimikkeillä mainittuja tuotteita toisen valmistajan vastaaviin tuotteisiin. Kohteen rakenteita ja materiaaleja voidaan vaihtaa perustellusta syystä toisiin samanarvoisiin tai toiminnallisuuden vaatimaan tasoon. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin viimeistään kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä.

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Oulussa 7.11.2017

Tee ilmainen varaus

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka alla olevalla lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton eikä sido mihinkään.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu, sillä kohde saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi.

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Kohde on valmis!
Kivikkokankaan Loimu on valmistunut kesäkuussa 2019

Myynti ja esittely

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:
Mika Saarikivi 040 7050 227


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   
Aki Heikkinen
asuntomyynti
toimitusjohtaja, RI
040 5840 811
Lähetä sähköpostia
   
Juha Niemelä
asuntomyynti
tekninen johtaja, rkm
040 5840 812
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi