Rakennustapaselostus

Hanke käsittää Oulun kaupungin vuokratontille Kivikkokankaan (47) kaupunginosan korttelin 1 tontille nro 3 paikalla rakennettavat neljä luhtitaloa, joissa on yhteensä 50 asuinhuoneistoa. Jokaisella asunnolla on oma kylmä varasto. Tontin pinta-ala on 6 754 m² ja osoite Suojuoksuntie 1, 90670 Oulu. Alueella on lainvoimainen asemakaava. Kaavoituksesta tarvittaessa lisätietoja Oulun kaupungin kaavoitusosastolta.

Perustukset ja alapohja

Perustukset ovat pohjatutkimuksen, perustamistapalausunnon ja hyväksyttyjen rakennesuunnitelmien mukaisesti teräsbetonirakenteisia. Alapohjana on lämmöneristetty maanvarainen teräsbetonilaatta.

Väli- ja yläpohja sekä vesikate

Välipohjat ovat rakennesuunnitelmien mukaisesti pääosin betoniontelolaattoja. Asuinrakennusten yläpohjana on betoniontelolaatta, lämmöneristeenä puhallusvilla. Vesikatto on puuristikkorakenteinen. Vesikatteena bitumihuopakate.

Ulkoseinät ja julkisivut

Ulkoseinät ovat betoni- ja puurakenteisia rakennesuunnitelmien mukaisesti. Julkisivut ovat pääosin maalattua puuverhousta ja osin julkisivulevyä, A-talossa julkisivulevyä. Räystäät ja räystäspohjat ovat maalatut. Muut täydentävät materiaalit tehdään julkisivupiirustusten mukaisesti.

Terassit, parvekkeet, luhtikäytävät ja -portaat

Huoneistojen terassit ovat painekyllästettyä höylättyä rallilautaa. Parvekkeet ovat betonielementtirakenteisia, osin puurakenteisia. Parvekepielet ovat maalattuja, luhti- ja parvekekaiteet joko puuverhottuja tai metallirunkoisia, laminoitua turvalasia julkisivupiirustuksen mukaisesti. Luhtikäytävät ovat pääosin liittolaattarakenteiset hiertobetonipinnalla, osin betonielementtirakenteiset. Luhtiportaat ovat painekyllästettyä höylättyä lankkua, A-talossa betonia. 1. kerroksen sisääntulot ovat hiertobetonipintaisia. Terassi- ja parvekevarustukseen sisältyy pistorasia ja ulkovalo. Rakennusluvassa on huomioitu parvekkeiden ja terassien lasitusmahdollisuus lisätyönä.

Väliseinät

Huoneistojen väliset seinät ovat teräsbetonirakenteisia, ei-kantavat väliseinät ovat pääosin Kertopuu-rankaisia kipsilevyväliseiniä, pesuhuoneissa on märkätilakipsilevy.

Ikkunat ja ikkunaovet

Asuntojen ikkunat ovat sisään aukeavia maalattuja kolminkertaisia puu-alumiini-ikkunoita, joiden uloin puite ja karmin ulkopinta ovat alumiinia. Ikkunaovet ovat yksilehtisiä ulosavautuvia lasikehysovia, joiden ulkopinta on alumiinia. Ikkunat ja ikkunaovet varustetaan integroiduilla valkoisilla sälekaihtimilla, kiinteissä ikkunoissa ja ikkunaovissa pintakaihdin.

Ovet

Huoneistojen ulko-ovet ovat lämpöeristettyjä maalattuja kehysovia. Huoneistovarastojen ja piharakennuksien ulko-ovet ovat maalattuja kehysovia. Asuntojen väliovet ovat vakiorakenteisia huullettuja laakaovia. Saunan ovi on kokolasinen. Autotalleissa nosto-ovet kuvioitua pinnoitettua peltiä, varustettu kauko-ohjattavalla avaajalla.

Kalusteet ja varusteet

Asunnoissa on kiintokalusteet valkoisin rungoin suunnitelmien osoittamassa laajuudessa; keittiöissä ja eteisissä on hintaryhmän 4 kalusteet. Kodinhoito- ja pesutiloissa sekä wc-tiloissa on hintaryhmän 5 kalusteet. Työtasot ovat laminaattipintaisia, kalustepiirustusten mukaisesti joko hintaryhmän 1 tai 2. Keittiöiden ja erillisten kodinhoitotilojen pesualtaat ovat työtasoon upotettuja, ruostumatonta terästä. Wc- ja yhdistetyissä kodinhoito-/pesutiloissa on valkeat valumarmorialtaat. Makuuhuoneissa on hintaryhmän 2 kalusteet. Vaatehuoneissa on hyllyt ja vaatetanko. Saunojen lauteet ovat tervaleppää. Pesuhuoneissa ja wc:ssä on pesuallas-peilikaappi ryhmä, wc-rullateline ja koukkusarja. Pesuhuoneissa on suihkuseinäke. Asuinhuoneissa on ikkunaseinillä soveltuvilla osilla verhokiskot valkealla etulevyllä.

Asuntojen lattiapinnoitteet

Huonetiloissa on laminaattilattia. Laminaattia ei asenneta kiintokalusteiden alle. Eteisessä, ulko-oven edustan osalla muovimatto ja lisäksi erillinen kuramatto. Saunan, kodinhoito-/pesutilojen ja wc-tilojen lattioissa on keraaminen laatoitus.

Asuntojen seinä- ja kattopinnoitteet

Asuin- ja vaatehuoneiden, eteisten, keittiöiden ja erillisten kodinhoitotilojen betoni- ja kipsilevyseinät tasoitetaan ja maalataan. Tasoitusta ja maalausta ei uloteta kiintokalusteiden taakse. Pesu- ja yhdistettyjen kodinhoito-/pesutilojen sekä wc-tilojen seinissä on keraaminen laatoitus. Keittiöiden kalusteväleissä on keraaminen laatoitus, vähäisiltä osin voi olla myös maalattu. Saunojen seinät ja sisäkatot sekä pesu- ja yhdistettyjen kodinhoito-/pesutilojen sisäkatot ovat suojakäsiteltyä puupaneelia. Asuinhuoneiden sisäkatot ovat ruiskutasoitetut. Muiden huonetilojen sisäkatot ovat tasoitetut ja maalatut valkoisiksi.

Kojeet ja laitteet

Keittiössä on astianpesukone, erillinen kalusteuuni ja keraaminen keittotaso. Kylmäkalusteena jääkaappi ja kaappipakastin (76 m² – 94 m²) tai jääkaappipakastin yhdistelmä (32 m² – 71 m²). Kaikissa huoneistoissa on tilavaraus integroidulle mikroaaltouunille. Saunoissa on sähkökiuas. Kodinhoito- ja yhdistetyissä kodinhoito-/pesutiloissa on tilanvaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

LVI- ja sähkötekniikka

Sähkösuunnitelmissa esitetään huoneistojen sähkö-, TV- ja ATK-pisteiden paikat ja määrät. Asunnoissa on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen lattialämmitys. Kiinteistö liitetään Oulun Energian sähkö- ja kaukolämpöverkkoon ja Oulun kaupungin vesijohto- ja viemäriverkostoihin. Sähkön sekä kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaus tapahtuu huoneistokohtaisesti. Asunnoissa on lämmöntalteenotolla ja sähköjälkilämmityksellä varustettu huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilmanvaihto liesikupuohjauksella, kone on kytketty asunnon sähkönmittaukseen.

Tiedonsiirtotekniikka

Kaikissa huoneistoissa on valmis internet-yhteys, 10Mbit/s DNA Valokuitu Plus -taloyhtiölaajakaista. Huoneistojen tietoliikenneverkko on CAT 6. Jokaisessa huoneistossa on lisäksi valmis valokuituyhteys käyttöön otettavissa. Asuntoyhtiössä on digitaalinen kaapelijärjestelmä DVB-C, jossa valmis kaapeli-TV-liittymä maksuttomin kanavin. Huoneiston haltija voi tilata kiinteistöliittymän operaattorilta lisänopeutta erillistä maksua vastaan.

Autopaikoitus, piha- ja ulkoalueet

Sähköistetyt autopaikat sijaitsevat asemapiirustuksen mukaisesti. Yhtiölle tulee yhteensä 2 kylmää autotallia, 15 autokatos- ja 33 autopistokepaikkaa, jotka myydään erillisinä osakkeina. Lisäksi yhtiölle tulee kaksi vieraspaikkaa. Piharakennuksessa sijaitsevat yhtiön tekniset tilat ja osakkaiden yhteiskäyttöön tuleva väestönsuoja. Lisäksi autokatosten yhteydessä sijaitsee jätesuoja, jonka päädyssä sijaitsevat metalliset lukittavat postilaatikot. Liikennealue, pihatie ja autopaikoitusalueet ovat asfalttipintaisia. Istutetut ja nurmetetut viheralueet sekä piha- ja leikkialueiden varusteet ovat asemapiirustuksen mukaisia. Asuinrakennusten nurmi-/istutusalueilla sokkelin vieressä betonilaatta. Piha-alueella on ulkovalaistus.

 

Markkinoinnin visualisointikuvien tarkoitus on havainnollistaa kohteen ulkonäköä, ne eivät ole suunnitelma-asiakirjoja ja kuvat saattavat yksityiskohdiltaan ja väreiltään poiketa lopullisesta rakennuksesta tai huoneistoista. Asunnoissa saattaa esiintyä vähäisiä alaslaskuja ja kotelointeja sekä kiintokalusteiden mittamuutoksia, joita ei ole merkitty esittelypiirustuksiin. Kalusteiden ja hormien mitoitus tarkistetaan työmaalla, ja niiden mitat saattavat vähäisessä määrin muuttua suunnitellusta.

Myyjällä on oikeus vaihtaa kauppanimikkeillä mainittuja tuotteita toisen valmistajan vastaaviin tuotteisiin. Kohteen rakenteita ja materiaaleja voidaan vaihtaa perustellusta syystä toisiin samanarvoisiin tai toiminnallisuuden vaatimaan tasoon. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin viimeistään kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Oulussa 28.4.2020

Tee ilmainen varaus

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka alla olevalla lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton eikä sido mihinkään.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu, sillä kohde saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi.

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Viimeistelytyöt käynnissä
Valmistuminen
elokuu 2021

Myynti ja esittely

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi