Terassilasitukset

Valkean huoneistoihin saa lisätyönä upean terassilasituksen, joka lisää asumismukavuutta ja monipuolistaa ison terassin hyödyntämisen. Lasituksen voi tilata vaivattomasti jo rakennusvaiheessa Nastarakennukselta – takuutyönä. Terassilasituksessa käytetään helppokäyttöistä Lumon 7S -järjestelmää.

Tilaamalla terassilasituksen saat uuteen kotiisi monikäyttöisen lisähuoneen ympärivuotiseen käyttöön. Ota vastaan kevään ensisäteet, nauti kesäillasta ilman hyttysiä ja tunnelmoi syysvalaistuksessa. Talvisin lasitettu terassi taas on käytännöllinen välitila kylmän ulkoilman ja lämpimän sisätilan välissä.

Lasitus antaa suojaa vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan sekä lisäksi parantaa tehokkaasti kotisi äänieristystä ja energiatehokkuutta.

Lasitus myös antaa tilaan aivan uudet sisustusmahdollisuudet. Tila laajenee olohuoneeksi lähelle luontoa. Kauniilla säällä voit avata lasit ja nauttia kesän lämmöstä. Viileämpänä päivänä aurinko lämmittää mukavasti, kun lasit ovat suojaamassa kolealta tuulelta.

Lasitettu kesähuone on myös mitä mainioin paikka esikasvattaa kesän kukkaloistoa ja hyötypuutarhaa. Lasitettu tila on myös turvallinen leikkipaikka ja lemmikkieläimille suojaisa ulkotila.

Voit helposti täydentää lasituksen näkösuojalla, joka lisää yksityisyyttäsi ja vähentää kesällä tilan kuumuutta. Kaikki tämä lisää asumismukavuuttasi ja viihtyvyyttäsi kodissasi.

Lasitus helposti Nastarakennukselta

Terassilasituksen voi hankkia helposti ja nopeasti suoraan Nastarakennukselta tilaamalla. Nastarakennuksen kohteissa on lupa toteuttaa yhtiöiden lasitukset jo rakennusvaiheessa julkisivullisesti yhtenevällä ratkaisulla ja sen mukaisesti rakennetut lasituksen vaatimat paloluokitellut EI15 rakenteet vesikatteeseen saakka.

Myös terassin kantavat rakenteet, pohjatyöt, perustaminen ja routasuojaus on toteutettu lasituksen vaatimalla tavalla.

Lisätietoa lasituksista löydät Lumonin sivuilta »

Kalevan asuntopuntarin artikkeli terassin lasituksesta »

Lumon terassilasitus

Esimerkkikuvia toteuttamistamme terassilasituksista:

 

 

Tee ilmainen varaus

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka alla olevalla lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton eikä sido mihinkään.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu, sillä kohde saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi.

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Perustustyöt käynnissä
Arvioitu valmistuminen
kesällä 2021

Myynti ja esittely

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi