Rakennustapaselostus

Hanke käsittää Oulun kaupungin vuokratontille Kivikkokankaan (47) kaupunginosan korttelin 2 tontille nro 2 paikalla rakennettavat yhdeksän kytkettyä erillistaloa ja kolme rivitaloa, joissa on yhteensä 21 asuinhuoneistoa. Jokaisella asunnolla on oma kylmä varasto huoneiston yhteydessä. Tontin pinta-ala on 5 902 m² ja osoite Hölkkäkuja 4, 90670 Oulu. Alueella on lainvoimainen asemakaava. Kaavoituksesta tarvittaessa lisätietoja Oulun kaupungin kaavoitusosastolta.

Perustukset ja alapohja

Perustukset ovat pohjatutkimuksen, perustamistapalausunnon ja hyväksyttyjen rakennesuunnitelmien mukaisesti teräsbetonirakenteisia. Alapohjana on lämmöneristetty maanvarainen teräsbetonilaatta.

Portaat, väli- ja yläpohja sekä vesikate

2-kerroksissa huoneistoissa tehdasvalmisteiset teräsbetoniportaat. Välipohjan kantavana rakenteena on kertapuupalkisto, jonka päällä teräsbetonilaatta. Yläpohjien kantavana rakenteena ovat tehdasvalmisteiset naulalevyristikot, lämmöneristeenä puhallusvilla. Vesikatteena bitumihuopakate.

Ulkoseinät ja julkisivut

Ulkoseinät ovat puurakenteisia rakennesuunnitelmien mukaisesti. Julkisivut ovat pääosin maalattua puuverhousta ja osin julkisivulevyä. Räystäät ja räystäspohjat ovat maalattuja puuverhouksia. Muut täydentävät materiaalit tehdään julkisivupiirustusten mukaisesti.

Terassit ja kattoterassit

Huoneistojen terassit ja erillistalojen kattoterassit ovat painekyllästettyä höylättyä rallilautaa. Varustukseen sisältyy pistorasia ja ulkovalo. Rakennusluvassa on huomioitu terassien lasitusmahdollisuus lisätyönä. Erillistalojen pääsisäänkäynnin edessä on hiertobetonipintainen betonilaatta, rivitalojen sisäänkäynnit ovat betonilaattaa.

Väliseinät

Huoneistojen väliset seinät ovat teräsbetonirakenteisia, ei-kantavat väliseinät ovat pääosin Kertopuu-rankaisia kipsilevyväliseiniä, pesuhuoneissa on märkätilakipsilevy.

Ikkunat ja ikkunaovet

Huoneistojen ikkunat ovat pääosin sisään aukeavia, maalattuja kolminkertaisia puualumiini-ikkunoita, joiden uloin puite ja karmin ulkopinta ovat alumiinia. Ikkunaovet ovat yksilehtisiä ulosavautuvia lasikehysovia, joiden ulkopinta on alumiinia. Ikkunat ja ikkunaovet varustetaan integroiduilla valkoisilla sälekaihtimilla, kiinteissä ikkunoissa ja ikkunaovissa pintakaihdin.

Ovet

Huoneistojen ulko-ovet ovat lämpöeristettyjä maalattuja kehysovia. Huoneistovarastojen ja piharakennuksien ulko-ovet ovat maalattuja kehysovia. Asuntojen väliovet ovat vakiorakenteisia huullettuja laakaovia. Saunan ovi on kokolasinen. Autotalleissa nosto-ovet kuvioitua pinnoitettua peltiä, varustettu kauko-ohjattavalla avaajalla.

Kalusteet ja varusteet

Asunnoissa on kiintokalusteet valkoisin rungoin suunnitelmien osoittamassa laajuudessa; keittiöissä, eteisissä ja erillisessä kodinhoitotiloissa on hr 4 kalusteet. Pesu-/kodinhoito- ja wc-tiloissa on hr 5 kalusteet. Työtasot ovat laminaattipintaisia, keittiöissä ja kodinhoitotiloissa hr 2, muissa hr 1. Keittiöiden pesualtaat ovat työtasoon upotettuja, ruostumatonta terästä. Wc- ja yhdistetyissä pesu-/ kodinhoitotiloissa on valkeat valumarmorialtaat. Makuuhuoneissa on hr 2 kalusteet. Vaatehuoneissa on hyllyt ja vaatetanko. Saunojen lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Pesuhuoneissa ja wc:ssä on pesuallas-peilikaappi ryhmä, wc-rullateline ja koukkusarja. Pesuhuoneissa on suihkuseinäke. Asuinhuoneissa ikkunaseinillä on soveltuvilla osilla verhokiskot valkealla etulevyllä.

Asuntojen lattiapinnoitteet

Huonetiloissa on jalopuupintainen parkettilattia. Parkettia ei asenneta kiintokalusteiden alle. Eteisessä, ulko-oven edustan osalla muovimatto ja lisäksi erillinen kuramatto. Saunan, kodinhoito-/pesutilojen ja wc-tilojen lattioissa on keraaminen laatoitus.

Asuntojen seinä- ja kattopinnoitteet

Asuin- ja vaatehuoneiden, eteisten, keittiöiden ja erillisten kodinhoitotilojen betoni- ja kipsilevyseinät tasoitetaan ja maalataan. Tasoitusta ja maalausta ei uloteta kiintokalusteiden taakse. Pesu- ja yhdistettyjen kodinhoito-/pesutilojen sekä wc-tilojen seinissä on keraaminen laatoitus. Keittiöiden kalusteväleissä on laminaatti, vähäisiltä osin voi olla myös maalattu. Saunojen seinät ja sisäkatot sekä pesu- ja yhdistettyjen kodinhoito-/pesutilojen sisäkatot ovat lämpökäsiteltyä haapapaneelia. Asuinhuoneiden sisäkatot ovat ruiskutasoitetut. Muiden huonetilojen sisäkatot ovat tasoitetut ja maalatut valkoisiksi.

Kojeet ja laitteet

Keittiössä on astianpesukone, erillinen kalusteuuni ja induktiokeittotaso. Kylmäkalusteena jääkaappi ja kaappipakastin (77 m² – 126 m²) tai jääkaappipakastin yhdistelmä (50,5 m² – 70 m²). Kaikissa huoneistoissa on kalusteisiin integroitu mikroaaltouuni. Saunoissa on sähkökiuas. Pesu-/kodinhoitotiloissa on tilanvaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

LVI- ja sähkötekniikka

Sähkösuunnitelmissa esitetään huoneistojen sähkö-, TV- ja ATK-pisteiden paikat ja määrät. Asunnoissa on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen lattialämmitys. Kiinteistö liitetään Oulun Energian sähkö- ja kaukolämpöverkkoon ja Oulun kaupungin vesijohto- ja viemäriverkostoihin. Sähkön sekä kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaus tapahtuu huoneistokohtaisesti. Asunnoissa on lämmöntalteenotolla ja sähköjälkilämmityksellä varustettu huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto liesikupuohjauksella. Kone on kytketty asunnon sähkönmittaukseen.

Tiedonsiirtotekniikka

Kaikissa huoneistoissa on valmis internet-yhteys, 10Mbit/s taloyhtiölaajakaista. Huoneistojen tietoliikenneverkko on CAT 6. Jokaisessa huoneistossa on lisäksi valmis valokuituyhteys käyttöön otettavissa. Asuntoyhtiössä on digitaalinen kaapelijärjestelmä DVB-C, jossa valmis kaapeli-TV-liittymä maksuttomin kanavin. Huoneiston haltija voi tilata lisänopeutta kiinteistöliittymän operaattorilta erillistä maksua vastaan.

Autopaikoitus, piha- ja ulkoalueet

Autotallit ja -paikat sijaitsevat asemapiirustuksen mukaisesti. Erillistaloihin kuuluu kylmä autotalli sekä autopaikka. Rivitalojen huoneistoihin kuuluu kaksi autokatospaikkaa. Jokaisen huoneiston autopaikat ovat sähköistettyjä, ohjaus huoneiston eteisestä kellokytkimellä, huoneistokohtainen kulutuksen mittaus. Lisäksi yhtiölle tulee yksi vieraspaikka. Taloyhtiön osakkaiden yhteyskäyttöön tuleva väestönsuoja, jonka sivustalla sijaitsevat metalliset lukittavat postilaatikot. Väestönsuojan yhteydessä sijaitsee jätesuoja sekä taloyhtiön tekniset tilat. Liikennealue, pihatie ja autopaikoitusalueet ovat asfalttipintaisia. Istutetut ja nurmetetut viheralueet sekä piha- ja leikkialueiden varusteet ovat asemapiirustuksen mukaisia. Asuinrakennusten nurmi-/istutus-alueilla sokkelin vieressä betonilaatta. Piha-alueella on ulkovalaistus.

 

Markkinoinnin visualisointikuvien tarkoitus on havainnollistaa kohteen ulkonäköä, ne eivät ole suunnitelma-asiakirjoja ja kuvat saattavat yksityiskohdiltaan ja väreiltään poiketa lopullisesta rakennuksesta tai huoneistoista. Asunnoissa saattaa esiintyä vähäisiä alaslaskuja ja kotelointeja sekä kiintokalusteiden mittamuutoksia, joita ei ole merkitty esittelypiirustuksiin. Kalusteiden ja hormien mitoitus tarkistetaan työmaalla, ja niiden mitat saattavat vähäisessä määrin muuttua suunnitellusta.

Myyjällä on oikeus vaihtaa kauppanimikkeillä mainittuja tuotteita toisen valmistajan vastaaviin tuotteisiin. Kohteen rakenteita ja materiaaleja voidaan vaihtaa perustellusta syystä toisiin samanarvoisiin tai toiminnallisuuden vaatimaan tasoon. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin viimeistään kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä.

 

Oulussa 28.4.2020

Tee ilmainen varaus

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka alla olevalla lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton eikä sido mihinkään.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu, sillä kohde saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi.

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Kaluste-
asennukset käynnissä

Arvioitu valmistuminen
kesäkuu 2021

Myynti ja esittely

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Lataa esite

 

» Avaa myyntiesite


Voit tilata myyntiesitteen myös paperisena, lähetä viesti asuntomyyjällemme »