Rakennustapaselostus

Hanke käsittää Oulun kaupungin vuokratontille Kivikkokankaan (47) kaupunginosan korttelin 45 tontille nro 1 paikalla rakennettavat yhden erillis-, seitsemän pari- ja kolme rivitaloa, joissa on yhteensä 35 asuinhuoneistoa. Jokaisella asunnolla on oma kylmä varasto huoneiston yhteydessä. Tontin pinta-ala on 14 940 m2 ja osoite Sarvisuontie 5, 90670 Oulu. Alueella on lainvoimainen asemakaava. Kaavoituksesta tarvittaessa lisätietoja Oulun kaupungin kaavoitusosastolta.

Perustukset ja alapohja

Hyväksyttyjen rakennesuunnitelmien mukaisesti teräsbetonirakenteisia. Alapohjana maanvarainen teräsbetonilaatta.

Yläpohja ja vesikate

Asuinrakennusten yläpohjien kantavana rakenteena ovat tehdasvalmisteiset naulalevyristikot, lämmöneristeenä puhallusvilla. Vesikatteena bitumihuopakate.

Ulkoseinät ja julkisivut

Ulkoseinät ovat puurakenteisia rakennesuunnitelmien mukaisesti. Julkisivut, räystäät ja räystäspohjat ovat maalattuja puuverhouksia. Muut täydentävät materiaalit tehdään julkisivupiirustusten mukaisesti.

Terassit

Huoneistojen terassit ovat painekyllästettyä höylättyä rallilautaa. Terassivarustukseen sisältyy pistorasia ja ulkovalo. Rakennusluvassa on huomioitu terassien lasitusmahdollisuus lisätyönä. Pääsisäänkäynnin edessä on hiertobetonipintainen betonilaatta.

Väliseinät

Huoneistojen väliset seinät ovat teräsbetonirakenteisia,
ei-kantavat väliseinät ovat pääosin Kertopuu-rankaisia kipsilevyväliseiniä, pesuhuoneissa on märkätilakipsilevy.

Ikkunat ja ikkunaovet

Asuntojen ikkunat ovat sisään aukeavia maalattuja kolminkertaisia puualumiini-ikkunoita, joiden uloin puite ja karmin ulkopinta ovat alumiinia. Ikkunaovet ovat yksilehtisiä ulosavautuvia lasikehysovia, joiden ulkopinta on alumiinia. Ikkunat ja ikkunaovet varustetaan integroiduilla valkoisilla sälekaihtimilla, kiinteissä ikkunoissa ja ikkunaovissa pintakaihdin.

Ovet

Huoneistojen ulko-ovet ovat lämpöeristettyjä maalattuja ikkunallisia kehysovia. Huoneistovarastojen ja piharakennuksien ulko-ovet ovat maalattuja kehysovia. Asuntojen väliovet ovat vakiorakenteisia huullettuja laakaovia. Saunan ovi on kokolasinen.

Kalusteet ja varusteet

Asunnoissa on kiintokalusteet valkoisin rungoin suunnitelmien osoittamassa laajuudessa; keittiöissä, eteisissä, pesu-/ kodinhoito- ja wc-tiloissa on hr 4 kalusteet. Työtasot laminaattipintaisia, keittiössä hr 2, muualla hr 1. Pesualtaat työtasoon upotettuja, ruostumatonta terästä, wc- ja osassa khh-tiloista valkeat valumarmorialtaat. Makuuhuoneissa on hr 2 kalusteet. Vaatehuoneissa on hyllyt ja vaatetanko. Saunojen lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Pesuhuoneissa on suihkujakoseinäke (ei 65 m2). Pesuhuoneissa ja wc:ssä on wc-rullateline ja koukkusarja. Asuinhuoneissa ikkunaseinillä soveltuvilla osilla kaksiliukuiset verhokiskot valkealla etulevyllä.

Asuntojen lattiapinnoitteet

Huonetiloissa on jalopuupintainen parkettilattia. Parkettia ei asenneta kiintokalusteiden alle. Eteisessä/ osin eteisen osalla keraaminen laatoitus. Saunan, pesu-/kodinhoito- ja wc-tilojen lattioissa on keraaminen laatoitus.

Asuntojen seinä- ja kattopinnoitteet

Asuin- ja vaatehuoneiden, eteisten, keittiöiden ja erillisten khh:n betoni- ja kipsilevyseinät tasoitetaan ja maalataan. Tasoitusta ja maalausta ei uloteta kiintokalusteiden taakse. Pesu- ja yhdistettyjen kodinhoito-/pesutilojen sekä wc-tilojen seinissä on keraaminen laatoitus. Keittiöiden kalusteväleissä on laminaatti, vähäisiltä osin voi olla myös maalattu. Saunojen seinät ja sisäkatot sekä pesu- ja yhdistettyjen kodinhoito-/pesutilojen sisäkatot ovat lämpökäsiteltyä haapapaneelia. Asuinhuoneiden sisäkatot ovat ruiskutasoitetut. Muiden huonetilojen sisäkatot ovat tasoitetut ja maalatut valkoisiksi.

Kojeet ja laitteet

Keittiössä on astianpesukone, erillinen kalusteuuni ja induktiokeittotaso. Kylmäkalusteena jääkaappi ja kaappipakastin (78 m2 – 128 m2) tai jääkaappipakastin yhdistelmä (61 m2 – 65 m2). Kaikissa huoneistoissa on kalusteisiin integroitu mikroaaltouuni. Saunoissa on sähkökiuas. Pesu-/ kodinhoitotiloissa on tilanvaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

LVI- ja sähkötekniikka

Sähkösuunnitelmissa esitetään huoneistojen sähkö-, TV- ja ATK-pisteiden paikat ja määrät. Asunnoissa on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen lattialämmitys. Kiinteistö liitetään Oulun Energian sähkö- ja kaukolämpöverkkoon ja Oulun kaupungin vesijohto- ja viemäriverkostoihin. Sähkön sekä kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaus tapahtuu huoneistokohtaisesti. Asunnoissa on lämmöntalteenotolla ja sähköjälkilämmityksellä varustettu huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilmanvaihto, jota erillistalossa säädetään omalla ohjainyksiköllä ja muissa huoneistoissa liesikupuohjauksella. Kone on kytketty asunnon sähkönmittaukseen. Erillistalossa on erillinen liesituuletin omalla moottorilla ja ulospuhalluksella.

Tiedonsiirtotekniikka

Kaikissa huoneistoissa on valmis internet-yhteys, 10Mbit/s DNA Valokuitu Plus -taloyhtiölaajakaista. Huoneistojen tietoliikenneverkko on CAT 6. Jokaisessa huoneistossa on lisäksi valmis valokuituyhteys käyttöön otettavissa. Asuntoyhtiössä on digitaalinen kaapelijärjestelmä DVB-C, jossa valmis DNA kaapeli-TV-liittymä maksuttomin kanavin. Taloyhtiölaajakaista ja kaapeli-TV sisältyvät hoitovastikkee-seen. Huoneiston haltija voi tilata lisänopeutta kiinteistöliittymän operaattorilta erillistä maksua vastaan.

Autopaikoitus, piha- ja ulkoalueet

Autopaikat sijaitsevat asemapiirustuksen mukaisesti. B-talon yhteydessä olevassa autokatoksessa sijaitsevat B-talon huoneistojen autopaikat, jotka myydään erillisinä osakkeina. Muiden huoneistojen yhteydessä on huoneiston hintaan kuuluvana kaksi autokatospaikkaa paitsi erillistalossa, jonka hintaan kuuluu kahden auton talli sekä kaksi autopistokepaikkaa. Lisäautopaikoiksi on myytävänä erillisinä osakkeina kaksi autopistokepaikkaa. Jokaisen huoneiston autopaikat ovat sähköistettyjä, ohjaus huoneiston eteisestä kellokytkimellä, huoneistokohtainen kulutuksen mittaus. Lisäksi yhtiölle tulee kaksi vieraspaikkaa. B-talossa sijaitsevat yhtiön tekniset tilat ja osakkaiden yhteiskäyttöön tuleva väestönsuoja, jonka päädyssä sijaitsevat metalliset lukittavat postilaatikot. B-talon yhteydessä olevassa autokatoksessa sijaitsee jätesuoja. Liikennealue, pihatie ja autopaikoitusalueet ovat asfalttipintaisia. Istutetut ja nurmetetut viheralueet sekä piha- ja leikkialueiden varusteet ovat asemapiirustuksen mukaisia. Asuinrakennusten nurmi-/istutusalueilla sokkelin vieressä betonilaatta. Piha-alueella on pihaulkovalaistus.

 

Markkinoinnin visualisointikuvien tarkoitus on havainnollistaa kohteen ulkonäköä, ne eivät ole suunnitelma-asiakirjoja ja kuvat saattavat yksityiskohdiltaan ja väreiltään poiketa lopullisesta rakennuksesta tai huoneistoista. Asunnoissa saattaa esiintyä vähäisiä alaslaskuja ja kotelointeja sekä kiintokalusteiden mittamuutoksia, joita ei ole merkitty esittelypiirustuksiin. Kalusteiden ja hormien mitoitus tarkistetaan työmaalla, ja niiden mitat saattavat vähäisessä määrin muuttua suunnitellusta.

Myyjällä on oikeus vaihtaa kauppanimikkeillä mainittuja tuotteita toisen valmistajan vastaaviin tuotteisiin. Kohteen rakenteita ja materiaaleja voidaan vaihtaa perustellusta syystä toisiin samanarvoisiin tai toiminnallisuuden vaatimaan tasoon. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin viimeistään kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä.

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Oulussa 27.8.2019

Tee ilmainen varaus

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka alla olevalla lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton eikä sido mihinkään.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu, sillä kohde saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi.

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Kaluste-
asennukset käynnissä!

Arvioitu valmistuminen
kesäkuu 2020

Myynti ja esittely

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi