Ritaharjun Ahjo

Talatie 21, 90540 Oulu (karttalinkki)
Matalaenergiayhtiö, energialuokka B2018
Arkkitehtisuunnittelu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy

Ahjo - laatua ja asumisen helppoutta

Ritaharjun Ahjo on arvostetun arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n huolella suunnittelema, ulkonäöltään edustava ja tasokas kerrostalo.

Ahjossa on kaunis ja huoltoa kaipaamaton tiiliverhoilu. Jokaisessa huoneistossa on joko parveke tai ranskalainen parveke. Parvekkeissa kaiteena on upea vaalean harmaa sävylasi, joka luo modernin tunnelman huoneiston sisälle. A-talon Ritaväylän suuntaan avautuvissa huoneistoissa varusteluun kuuluu parvekelasitus. Muiden huoneistojen parvekkeet voi lasittaa tilaamalla lasituksen kätevästi jo rakennusvaiheessa Nastarakennukselta. Parvekekaiteet ja parvekelasitus ovat samaa järjestelmää, joten ne sopivat saumattomasti yhteen, muodostaen yhdessä energiaa säästävän ratkaisun.

Siistit, asfalttipintaiset liikennealueet kestävät kulutusta erinomaisesti. Istutetut ja nurmetetut viheralueet viimeistelevät kokonaisuuden.

Tasokas varustelu

Ahjon kodeissa puhuttelevat toimivat tilaratkaisut ja erinomainen varustelutaso. Käyttömukavuutta tuovat mm. vesikiertoinen lattialämmitys, Topi-Keittiöiden kalusteet ja laadukkaat Electroluxin A++/A+/A -energialuokan kodinkoneet sisältäen astianpesukoneen, tyylikkään kalusteuunin, keraamisen keittotason hipaisukytkimillä sekä jääkaapin pakastelokerolla tai jääkaappipakastimen. Harkitusti valitut pintamateriaalit tuovat kotiin viimeistellyn ja kauniin vaikutelman. Lisämukavuuden tuo valmis taloyhtiölaajakaista ja kaapeli-TV.

Huoneistokohtaiset lämpimät varastot sijaitsevat asuinrakennuksessa, vain lyhyen matkan päässä asunnosta.

Paikalla rakennettu on energiatehokas

Nastarakennuksen rakentamistapa on perusta parhaalle lopputulokselle. Paikalla rakentamisen ansiosta pystymme varmistamaan rakenteiden kuivana pysymisen, tiiviyden ja lämpimyyden. Rakennamme oikeaoppisesti ensin vesikaton sateelta suojaan -vaiheeseen, jonka jälkeen lämpöeristeet voidaan turvallisesti asentaa. Näin eristeet pysyvät varmasti kuivina. Kuiva ja saumaton, paikan päällä tehty rakenne on tutkitusti lämmin, turvallinen ja säilyttää parhaiten arvonsa.

Matalaenergiatalossa vähemmän kuluja

Ahjo rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Kodit ovat lämmönpitävyydeltään ja tiiviydeltään huippuluokkaa, mikä tarkoittaa selvää säästöä lämmityskuluissa sekä takaa rakenteiden toimivuuden: vedotonta ja terveellistä sekä huoletonta asumista. Asunnoissa on kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys.

Hiljaiset kodit

Huoneistojen väliset betoniset seinät ja välipohjat pitävät naapurikodin äänet loitolla. Välipohja on valittu huolella laadusta tinkimättä, joten kerrosten välillä on hyvä äänieristys. Paksut tiiliverhotut ulkoseinät eristävät äänet tehokkaasti. Lisäksi A-talon Ritaväylän puolen ulkoseinärakenne on äänieristetty korkean 35 dB -liikennemeluvaatimuksen mukaisesti, joka tarkoittaa ulkoseinään tuplakipsilveyä ja ikkunoissa korkean 44 dB vaatimuksen. Nämä seikat pitävät liikennemelun loitolla ja takaavat miellyttävän hiljaisen asumisen. Kaikissa rakennuksissa on tyylikäs, kestävä ja hiljainen huopakatto.

Huoneistokohtainen ilmanvaihto

Kodeissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo-poisto-ilmanvaihto. Koneena Vallox Capto PTC EC -liesikupuohjauksella oleva Vallox 101 MC (1-2h), tai Swegon CASA Salsa -liesikupuohjauksella oleva Swegon CASA W4 Smart (3-4h). Molemmat ovat A-energialuokan matalaenergiailmanvaihtokoneita lämmöntalteenotolla ja älykkäällä talvi/kesäautomaattitoiminnolla.

Kone säästää energiaa ja varmistaa kotiisi terveellisen, suodatetun ja raikkaan sisäilman. Hyvin toimiva ilmanvaihto lisää asumismukavuutta. Älykäs automatiikka huolehtii puolestasi lämmöntalteenoton talvi–kesä-toiminnon ja takaa oikean säädön kulloisenkin vuodenajan mukaan. Ei enää erikseen muistettavaa ja hankalia käsin säädettäviä talvi-kesäpeltejä, vaan energiatehokas lämmöntalteenotto on aina päällä, kun sitä tarvitaan.

Vallox Capto PTC EC -liesikuvun hipaisukytkimet, sisälle työnnettävä lasi ja himmennettävä LED-valaisin tekevät käytöstä miellyttävää. Vallox Capto -liesikuvuissa turvallisuutta tuo liesivahtitoiminto, joka varoittaa poikkeavan suuresta lämpötilan noususta, esim. liedellä syttyvästä tulipalosta, vilkuttamalla valoja.

Swegon CASA Salsa -liesikupu uppoutuu huomaamattomasti kaapinovien tasoon. Ulosvedettävässä Swegon CASA Salsa -liesikuvussa on tyylikäs valkoinen lasinen etupaneeli, helppokäyttöiset hipaisukytkimet ja himmennettävä LED-valaisin.

Tee ilmainen varaus

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka alla olevalla lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu. Varausjonoon kannattaa ilmoittautua siltä varalta, jos varaustilanne sattuisi muuttumaan.

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


KOHDE
LOPPUUNMYYTY!

Arvioitu valmistuminen
elokuu 2020

Myynti ja esittely

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Ritaharjun Ahjo

» Mahdollisuus tehdä muutostöitä ja saada unelmiesi Nasta-koti!

» Kaikissa tiloissa miellyttävä kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys

» Integroidut sälekaihtimet ja verhokiskot vakiona

» Laadukkaat Topi-Keittiön kalusteet

» Laadukkaat Electroluxin A++/A+/A -energialuokan kodinkoneet sisältäen astianpesukoneen, tyylikkään kalusteuunin, keraamisen keittotason hipaisukytkimillä sekä jääkaapin pakastelokerolla tai jääkaappipakastimen

» LED-valaistus, saunassa LED-saunavalosarja, keittiössä työtasovalona tyylikäs LED-valonauha

» Huoneistokohtainen koneellinen tulo-poisto-ilmanvaihto liesikupuohjauksella. A-energialuokan matalaenergiailmanvaihtokone lämmöntalteenotolla ja älykkäällä talvi/kesäautomaattitoiminnolla. Koneena nykyaikaiset ja energiatehokkaat Vallox 101 MC (1-2h) ja Swegon CASA W4 Smart (3-4h).

» Tyylikkäät liesikuvut Vallox Capto PTC EC (1-2h) ja Swegon CASA Salsa (3-4h) uppoutuvat huomaamattomasti kalusteisiin. Vallox Capto -liesikuvuissa ulosvedettävä karkaistu liukulasi. Swegon CASA Salsassa tyylikäs valkoinen lasinen etupaneeli. Molemmissa malleissa himmennettävä LED-valaisin.

» DNA Valokuitu Plus Taloyhtiölaajakaista 10/10 Mbit/s ja kaapeli-TV

» A-talon Ritaväylän suuntaan avautuvissa huoneistoissa parvekelasitus vakiona, muissa huoneistoissa parvekelasitusmahdollisuus lisätyönä

» Hiljaiset kodit – huoneistojen väliset seinät ja välipohja betonia. Lisäksi A-talon Ritaväylän puolen ulkoseinärakenne on äänieristetty korkean 35 dB -vaatimuksen mukaisesti, mikä pitää liikennemelun loitolla ja takaa miellyttävän hiljaisen asumisen.

» Huoneistot varustetaan ovipuhelinjärjestelmällä

» Molemmissa porrashuoneissa nykyaikainen ja tilava 9 henkilön hissi Schindler 3300

» Tyylikäs arkkitehtuuri

» Muurilla rajattu yksityinen tontti

» Nurmetetut piha-alueet istutuksin

» Asfaltoidut liikennealueet

» Tiivis ja lämmin matalaenergiakoti jossa edulliset asumiskustannukset, energialuokka B2018

» Kolmen vuoden lyhennysvapaa taloyhtiön lainalle mahdollistaa pienet asumiskustannukset ensimmäisinä vuosina