Parvekelasitukset

Ahjon huoneistoihin saa lisätyönä upean parvekelasituksen, joka lisää asumismukavuutta ja mahdollistaa parvekkeen monipuolisen käytön. Lasituksen voi tilata vaivattomasti jo rakennusvaiheessa Nastarakennukselta – takuutyönä.

Lumon pystytolpattomat parvekekaiteet ja parvekelasitus ovat samaa järjestelmää, joten ne sopivat saumattomasti yhteen, muodostaen yhdessä tiiviin ja energiaa säästävän ratkaisun.

Parvekkeen lasituksella saat uuteen kotiisi monikäyttöisen lisähuoneen ympärivuotiseen käyttöön. Lasitus antaa suojaa vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan sekä lisäksi parantaa tehokkaasti kotisi äänieristystä ja energiatehokkuutta.

Lasitus antaa tilaan aivan uudet sisustusmahdollisuudet. Tila laajenee olohuoneeksi lähelle luontoa. Kauniilla säällä voit avata lasit ja nauttia kesän lämmöstä. Viileämpänä päivänä aurinko lämmittää mukavasti, kun lasit ovat suojaamassa kolealta tuulelta.

Lasitettu kesähuone on myös mitä mainioin paikka esikasvattaa kesän kukkaloistoa ja hyötypuutarhaa. Lasitettu tila on myös turvallinen leikkipaikka ja lemmikkieläimille suojaisa ulkotila.

Voit helposti täydentää lasituksen näkösuojalla, joka lisää yksityisyyttäsi ja vähentää kesällä tilan kuumuutta. Kaikki tämä lisää asumismukavuuttasi ja viihtyvyyttäsi kodissasi.

A-talon Ritaväylän suuntaan avautuviin huoneistoihin parvekelasitus kuuluu vakiona.

Lasitus helposti Nastarakennukselta

Parvekelasituksen voi hankkia helposti ja nopeasti suoraan Nastarakennukselta tilaamalla. Nastarakennuksen kotikohteissa on lupa toteuttaa yhtiöiden lasitukset jo rakennusvaiheessa julkisivullisesti yhtenevällä ratkaisulla ja sen mukaisesti rakennetut lasituksen vaatimat paloluokitellut EI30 rakenteet vesikatteeseen saakka.

Näyttävä kokonaisuus

Asunto Oy Ritaharjun Ahjossa myös parvekkeiden kaiteet tulevat Lumonilta. Lumon-parvekekaiteet ja parvekelasitus ovat samaa järjestelmää, joten ne sopivat saumattomasti yhteen, muodostaen yhdessä tiiviin ja energiaa säästävän ratkaisun. Kaidelasi on rakenteeltaan pystytolpaton, läpikuultavaa vaaleanharmaata sävylasia.

Lisätietoa lasituksista löydät Lumon.fi sivuilta »

 

 

Tee ilmainen varaus

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka alla olevalla lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu. Varausjonoon kannattaa ilmoittautua siltä varalta, jos varaustilanne sattuisi muuttumaan.

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227