Rakennustapaselostus

Hanke käsittää Oulun kaupungin vuokratontille Ritaharjun (79) kaupunginosan korttelin 105 tontille nro 1 paikalla rakennettavan kerrostalon, jossa on yhteensä 61 asuinhuoneistoa. Tontin pinta-ala on 4 142 m²  ja osoite Talatie 21, 90540 Oulu. Alueella on lainvoimainen asemakaava. Kaavoituksesta tarvittaessa lisätietoja Oulun kaupungin kaavoitusosastolta.

Perustukset ja alapohja

Hyväksyttyjen rakennesuunnitelmien mukaisesti teräsbetonirakenteisia. Alapohjana maanvarainen teräsbetonilaatta.

Väli- ja yläpohja sekä vesikate

Välipohjat ovat rakennesuunnitelmien mukaisesti pääosin betoniontelolaattoja. Yläpohjana on betoniontelolaatta. Vesikatto on puuristikkorakenteinen pulpettikatto, lämmöneristeenä puhallusvilla. Vesikatteena bitumihuopakate.

Ulkoseinät ja julkisivut

Ulkoseinät ovat betoni- ja puurakenteisia rakennesuunnitelmien mukaisesti. Pääasiallisena julkisivumateriaalina on ruskea ja valkoinen tiilimuuraus, tiilen sävyyn saumattuna. Julkisivut osin pelti-, puu- tai levyverhottuja. Muut täydentävät materiaalit tehdään julkisivupiirustusten mukaisesti.

Parvekkeet

Parvekkeet ovat betonielementtirakenteisia. Parvekepielet ovat maalattuja, kaiteet metallirunkoisia, laminoitua läpikuultavaa värillistä turvalasia. Varustukseen sisältyy A-talon Ritaväylän puoleisissa huoneistoissa parvekelasitus, muiden osalta rakennusluvassa on huomioitu parvekkeiden lasitusmahdollisuus lisätyönä. Kaikissa on pistorasia ja ulkovalo.

Väliseinät

Huoneistoja rajaavat väliseinät ovat betoniseiniä. Asunnon sisäiset ei-kantavat väliseinät ovat pääosin Kertopuu-rankaisia kipsilevyväliseiniä, pesuhuoneissa on märkätilakipsilevy.

Ikkunat ja parvekeovet

Asuntojen ikkunat ovat sisään aukeavia maalattuja kolminkertaisia puualumiini-ikkunoita, joiden uloin puite ja karmin ulkopinta ovat alumiinia. Parvekeovet ovat yksilehtisiä ulosavautuvia lasikehysovia, joiden ulkopinta on alumiinia. Ranskalaisissa parvekkeissa sisäänaukeavat ikkunapariovet. Ikkunat ja parvekeovet varustetaan valkoisilla sälekaihtimilla, parvekkeen ikkunaovessa pintakaihdin.

Ovet

Asuntojen kerrostaso-ovet ovat viilupintaisia huoneisto-ovia. Asuntojen väliovet ovat vakiorakenteisia huullettuja laakaovia. Saunan ovi on kokolasinen. Porrashuoneen ulko-ovet ovat metallirakenteisia lasiovia. Muut ulko-ovet maalattuja kehysovia.

Porrashuone ja hissi

Portaat ovat mosaiikkibetonipintaisia elementtiportaita. Porrashuoneen sisäänkäyntitason ja kerrostasojen lattiat ovat muovimattoa. Seinät ja katot on maalattu. Molemmissa rapuissa oma konehuoneeton asuintalohissi automaattiovilla.

Kalusteet ja varusteet

Asunnoissa on kiintokalusteet valkoisin rungoin suunnitelmien osoittamassa laajuudessa; keittiöissä, eteisissä, wc- ja pesutiloissa on hintaryhmän 4 kalusteet. Työtasot laminaattipintaisia. Keittiöiden pesualtaat työtasoon upotettuja, ruostumatonta terästä. Makuuhuoneissa on hintaryhmän 2 kalusteet. Vaatehuoneissa on hyllyt ja vaatetanko. Saunojen lauteet ovat tervaleppää. Pesuhuoneissa on pesuallas-peilikaappi -ryhmä, kääntyvä suihkuseinäke sekä wc-rullateline ja koukkusarja. Asuinhuoneissa ikkunaseinillä soveltuvilla osilla kaksiliukuiset verhokiskot valkealla etulevyllä. Irtainvarastoihin asennetaan vaatetanko ja hylly.

Asuntojen lattiapinnoitteet

Huonetiloissa on laminaattilattia. Laminaattia ei asenneta kiintokalusteiden alle. Saunan ja pesutilojen lattioissa on keraaminen laatoitus.

Asuntojen seinä- ja kattopinnoitteet

Asuin- ja vaatehuoneiden, eteisten ja keittiöiden betoni- ja kipsilevyseinät tasoitetaan ja maalataan. Tasoitusta ja maalausta ei uloteta kiintokalusteiden taakse. Pesutilojen seinissä on keraaminen laatoitus. Keittiöiden kalusteväleissä on keraaminen laatoitus, vähäisiltä osin voi olla myös maalaus. Saunojen seinät ja sisäkatot sekä pesutilojen sisäkatot ovat suojakäsiteltyä puupaneelia. Asuinhuoneiden sisäkatot ovat ruiskutasoitetut. Muiden huonetilojen sisäkatot ovat tasoitetut ja maalatut valkoisiksi.

Kojeet ja laitteet

Keittiössä on astianpesukone, erillinen kalusteuuni ja keraaminen keittotaso. Kylmäkalusteena jääkaappi (1-2h) tai jääkaappipakastin-yhdistelmä (3-4h). Kaikissa huoneistoissa on tilavaraus integroidulle mikroaaltouunille. Saunoissa on sähkökiuas. Pesutiloissa on tilanvaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

LVI- ja sähkötekniikka

Sähkösuunnitelmissa esitetään huoneistojen sähkö-, TV- ja atk-pisteiden paikat ja määrät. Asunnoissa on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen lattialämmitys. Kiinteistö liitetään Oulun Energian sähkö- ja kaukolämpöverkkoon ja Oulun kaupungin vesijohto- ja viemäriverkostoihin. Sähkön sekä kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaus tapahtuu huoneistokohtaisesti. Asunnoissa on lämmöntalteenotolla ja sähköjälkilämmityksellä varustettu huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto liesikupuohjauksella, kone on kytketty asunnon sähkönmittaukseen. Kaikki huoneistot varustetaan ovipuhelinjärjestelmällä.

Tiedonsiirtotekniikka

Kaikissa huoneistoissa on valmis Internet-yhteys, 10Mbit/s DNA Valokuitu Plus -taloyhtiölaajakaista. Huoneistojen tietoliikenneverkko on CAT 6. Jokaisessa huoneistossa on lisäksi valmis valokuituyhteys käyttöön otettavissa. Asuntoyhtiössä on digitaalinen kaapelijärjestelmä DVB-C, jossa valmis DNA kaapeli-TV-liittymä maksuttomin tv-kanavin. Kaapeli-TV sisältyy hoitovastikkeeseen. Huoneiston haltija voi tilata lisänopeutta kiinteistöliittymän operaattorilta erillistä maksua vastaan.

Autopaikoitus, piha- ja ulkoalueet sekä muut tilat

Sähköistetyt autopaikat sijaitsevat asemapiirustuksen mukaisesti. Yhtiölle tulee yhteensä 16 autokatospaikkaa ja 33 autopistokepaikkaa, jotka myydään erillisinä osakkeina. Lisäksi yhtiölle tulee 3 vieraspaikkaa. Päärakennuksessa sijaitsevat huoneistokohtaiset lämpimät irtainvarastot, lämmin ulkoiluvälinevarasto sekä tekniset tilat. Piharakennuksessa sijaitsee kylmä ulkoiluvälinevarasto. Jätesuoja sijaitsee autokatoksen yhteydessä. Liikennealueet, pihatie ja autopaikoitusalueet ovat asfalttipintaisia. Istutetut ja nurmetetut viheralueet sekä piha- ja leikkialueiden varusteet ovat asemapiirustuksen mukaisia. Piha-alueella on pihaulkovalaistus.

 

Markkinoinnin visualisointikuvien tarkoitus on havainnollistaa kohteen ulkonäköä, ne eivät ole suunnitelma-asiakirjoja ja kuvat saattavat yksityiskohdiltaan ja väreiltään poiketa lopullisesta rakennuksesta tai huoneistoista. Asunnoissa saattaa esiintyä vähäisiä alaslaskuja ja kotelointeja sekä kiintokalusteiden mittamuutoksia, joita ei ole merkitty esittelypiirustuksiin. Kalusteiden ja hormien mitoitus tarkistetaan työmaalla, ja niiden mitat saattavat vähäisessä määrin muuttua suunnitellusta.

Myyjällä on oikeus vaihtaa kauppanimikkeillä mainittuja tuotteita toisen valmistajan vastaaviin tuotteisiin. Kohteen rakenteita ja materiaaleja voidaan vaihtaa perustellusta syystä toisiin samanarvoisiin tai toiminnallisuuden vaatimaan tasoon. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin viimeistään kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä.

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Oulussa 18.3.2019

Tee ilmainen varaus

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka alla olevalla lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu. Varausjonoon kannattaa ilmoittautua siltä varalta, jos varaustilanne sattuisi muuttumaan.

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


KOHDE
LOPPUUNMYYTY!

Arvioitu valmistuminen
elokuu 2020

Myynti ja esittely

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi