Vaskikankaan Loiste

Käyrätorventie 18, 90670 Oulu (karttalinkki)
Kohteen arvioitu valmistuminen toukokuu 2022

 

Asunto Oy Vaskikankaan Loiste on arvostetun arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n suunnittelema yhtiö, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty ja valittu. Huolellinen suunnittelu näkyy Loisteen kodeissa tyylikkäänä arkkitehtuurina, arjen mukavuutena ja edullisena asumisena. Kodeissa vakuuttavat valoisat huoneet, toimivat tilaratkaisut ja runsaat kaappitilat. Talot rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti.

Omakotitalomaista asumista erillistalossa

Erillistalossa asuminen on helppoa ja rauhallista, omakotitalomaista asumista. Erillistalon 83,0 m² ja 90,5 m² kodeissa on upea korkea olohuone. Keittiösaareke antaa paljon työskentelypinta-alaa ja sopii myös tarjoiluun. Ruokailutilassa on tilaa isollekin ruokapöydälle.

Kaksikerroksisten huoneistojen sisäportaissa on kiinnitetty huomiota laatuun, äänettömyyteen ja turvallisuuteen sekä alla olevan tilan hyödyntämiseen, siksi portaat ovat betonia. Betoniportaat eivät narise eivätkä askeläänet kantaudu huoneistoon. Portaat on päällystetty parketilla. Portaiden alla on kätevä lämmin varasto, joka antaa käyttöön 2,6 m² lisäneliötä.

Erillistalokotien kruununa ovat autokatoksien päällä olevat isot kattoterassit. Kattoterassilla pääset perheesi kanssa nauttimaan auringosta, omassa rauhassa. Kattoterassit sijoittuvat ihanteellisesti etelä-länsi ilmansuuntaan.

Huoneiston levyiset terassit

Asunnoissa on isot, koko huoneiston levyiset terassit. Terasseissa on lasitusmahdollisuus. Kun terassin lasittaa, saa kotiinsa ylimääräisen kesähuoneen, joka on mainio paikka esikasvattaa kesän kukkaloistoa ja hyötypuutarhaa. Se on myös turvallinen leikkipaikka lapsille ja rauhallinen ulkotila lemmikkieläimille. Lisäksi lasitus antaa suojaa vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan sekä parantaa asunnon ääneneristävyyttä ja energiatehokkuutta. Lasituksen voi tilata vaivattomasti jo rakennusvaiheessa Nastarakennukselta – takuutyönä.

Autolla kotiovelle asti

Erillistaloissa arjen vaivattomuutta tuovat kotien yhteydessä sijaitsevat autopaikat. Erillistaloissa on kaksi autopaikkaa; autokatospaikka ja autopaikka. Paritalojen autokatospaikat ja autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Jokaisessa huoneistossa on valmius yhdelle sähköauton latausasemalle (kaapelointi valmiina).

Tilavat huoneistovarastot

Asuntojen yhteydessä sijaitsevat tilavat huoneistovarastot. Erillistaloissa on isot 7,0 m² kokoiset varastot ja lisäksi huoneistoissa on portaiden alla sisävarasto, kooltaan 2,6 m². Paritaloissa on 3,0 m² kokoiset huoneistovarastot ja lisäksi piharakennuksessa on iso 12 lämmin ulkoiluvälinevarasto paritalojen asuntojen ja taloyhtiön käyttöön.

Rauhallinen sijainti tien päässä

Tontin rauhallinen sijainti tien päässä tekee kodeista ja pihapiireistä miellyttävät ja viihtyisät. Huoneistojen ja taloyhtiön piha-alueille suojaa antavat asemapiirustuksen mukaisesti sijoittuva koko tontin kiertävä puuaita ja pihlajapuuistutukset. Lasten leikeille on hyvin tilaa yhteisellä leikkipaikalla. Liikennealue, pihatie ja autopaikoitusalueet ovat asfalttipintaisia, jotka kestävät erinomaisesti kulutusta. Erillistalojen ja paritalojen pääsisäänkäynnin edessä on hiertobetonipintainen betonilaatta.

Paikalla rakennettu on energiatehokas

Nastarakennuksen rakentamistapa on perusta parhaalle lopputulokselle. Paikalla rakentamisen ansiosta pystymme varmistamaan rakenteiden kuivana pysymisen, tiiviyden ja lämpimyyden. Rakennamme oikeaoppisesti ensin vesikaton suojaamaan sateelta, minkä jälkeen lämpöeristeet voidaan asentaa turvallisesti. Näin eristeet pysyvät varmasti kuivina. Kuiva ja saumaton, paikan päällä tehty rakenne on tutkitusti lämmin, turvallinen ja säilyttää parhaiten arvonsa.

Matalaenergiatalossa vähemmän kuluja

Talot rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Kodit ovat lämmönpitävyydeltään ja tiiviydeltään erinomaisia, mikä tarkoittaa selvää säästöä lämmityskuluissa sekä takaa rakenteiden toimivuuden: vedotonta ja terveellistä sekä huoletonta asumista. Asunnoissa on kaukolämmöllä toimiva miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.

Hiljaiset kodit

Huoneistojen väliset betoniset seinät pitävät naapurikodin äänet loitolla. Paksut ulkoseinät eristävät äänet tehokkaasti. Kaikissa rakennuksissa on tyylikäs, kestävä ja hiljainen huopakatto.

Nykyaikaista ilmanvaihtotekniikkaa

Kodeissa on lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen, älykkäällä automatiikalla toimiva nykyaikainen ja energiatehokas koneellinen ilmanvaihto. Se säästää energiaa ja varmistaa kotiisi terveellisen, suodatetun ja raikkaan sisäilman. Automatiikka huolehtii puolestasi lämmöntalteenoton talvi-kesä -toiminnon ja takaa oikean säädön kulloisenkin vuodenajan mukaan. Energiatehokas lämmöntalteenotto on aina päällä, kun sitä tarvitaan. Kesäviilennystoimintoa voidaan hyödyntää öisin asunnon viilentämiseen. Kosteusautomatiikka analysoi sisäilmaa ja säätää ilmanvaihdon portaattomasti todellisen sisäilman kosteusvaihtelun mukaisesti.

DNA taloyhtiölaajakaista ja kaapeli-TV

Taloyhtiö rakennetaan DNA:n valokuituverkkoon. DNA kiinteistösopimus on kokonaisratkaisu, jolla taloyhtiö saa nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet yhdessä paketissa; kaapeli-tv-palvelut sekä erittäin edullisen, nopean ja toimintavarman DNA 10 Mbit/s taloyhtiölaajakaistan. Lisäksi jokainen huoneisto voi halutessaan tilata itsenäisesti lisäpalveluita DNA:n monipuolisista vaihtoehdoista.

Tee ilmainen varaus

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka alla olevalla lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton eikä sido mihinkään.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu, sillä kohde saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi.

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Myynti ja esittely

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Lataa esite

 

» Avaa myyntiesite

» Avaa hinnasto

 

Voit tilata myyntiesitteen myös paperisena, lähetä viesti asuntomyyjällemme »  

 

Vaskikankaan Loiste

» Rauhallinen sijainti tien päässä

» Koko huoneiston levyiset terassit, joissa lasitusmahdollisuus

» Erillistaloissa iso kattoterassi ja autopaikat huoneiston yhteydessä

» Erillistalon 83 m² ja 90,5 m² kodeissa upea korkea olohuone

» Erillistalon huoneistoissa on sisäportaan alla varastotilaa 2,0-2,6 m²

» Kaikissa tiloissa miellyttävä kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys

» Laadukkaat Topi-Keittiön kalusteet, runsaasti kaappitilaa

» Laadukkaat AEG:n kodinkoneet sisältäen mm. induktiotason

» Saunan seinät ja katto sekä ph/khh:n katto tyylikästä lämpökäsiteltyä haapapaneelia

» Integroidut sälekaihtimet ja verhokiskot vakiona

» LED-valaistus, keittiössä työtasovalona tyylikäs LED-valonauha

» Pintarakenteita ja vesieristeitä rikkomattomat tarrakiinnikkeiset koukustot ja wc-paperitelineet

» Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla

» DNA Valokuitu Plus Taloyhtiölaajakaista 10/10 Mbit/s ja kaapeli-TV

» Hiljaiset kodit - huoneistojen väliset seinät sekä kerroksien välinen välipohja sekä yläpohja ovat betonia

» Tiivis ja lämmin matalaenergiakoti jossa edulliset asumiskustannukset, energialuokka B2018

» Nurmetetut pihat istutuksin, asfaltoidut liikennealueet

» Valmius sähköauton latausasemalle (kaapelointi valmiina)

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru