Rakennustapaselostus

Hanke käsittää Oulun kaupungin vuokratontille Hiukkavaaran (71) kaupunginosan korttelin 48 tontille nro 4 paikalla rakennettavat kuusi erillistaloa ja kaksi paritaloa, joissa on yhteensä 10 asuinhuoneistoa. Jokaisella asunnolla on oma kylmä varasto huoneiston yhteydessä. Tontin pinta-ala on 2 720 m² ja osoite Käyrätorventie 18, 90670 Oulu. Alueella on lainvoimainen asemakaava. Kaavoituksesta tarvittaessa lisätietoja Oulun kaupungin kaavoitusosastolta.

Perustukset ja alapohja

Perustukset ovat pohjatutkimuksen, perustamistapalausunnon ja hyväksyttyjen rakennesuunnitelmien mukaisesti teräsbetonirakenteisia. Alapohjana on lämmöneristetty maanvarainen teräsbetonilaatta.

Portaat, väli- ja yläpohja sekä vesikate

2-kerroksissa huoneistoissa tehdasvalmisteiset teräsbetoniportaat. Välipohjan kantavana rakenteena on Kertopuu-palkisto, jonka päällä teräsbetonilaatta. Yläpohjien kantavana rakenteena ovat tehdasvalmisteiset naulalevyristikot, lämmöneristeenä puhallusvilla. Vesikatteena bitumihuopakate.

Ulkoseinät ja julkisivut

Ulkoseinät ovat puurakenteisia rakennesuunnitelmien mukaisesti. Julkisivut, räystäät ja räystäspohjat ovat maalattuja puuverhouksia. Muut täydentävät materiaalit tehdään julkisivupiirustusten mukaisesti.

Terassit ja kattoterassit

Huoneistojen terassit ja erillistalojen kattoterassit ovat painekyllästettyä höylättyä rallilautaa. Varustukseen sisältyy pistorasia ja ulkovalo. Rakennusluvassa on huomioitu terassien lasitusmahdollisuus lisätyönä. Talojen pääsisäänkäynnin edessä on hiertobetonipintainen betonilaatta.

Väliseinät

Huoneistojen väliset seinät ovat teräsbetonirakenteisia, ei-kantavat väliseinät ovat pääosin Kertopuu-rankaisia kipsilevyväliseiniä, pesuhuoneissa on märkätilakipsilevy.

Ikkunat ja ikkunaovet

Huoneistojen ikkunat ovat pääosin sisään aukeavia, maalattuja kolminkertaisia puualumiini-ikkunoita, joiden uloin puite ja karmin ulkopinta ovat alumiinia. Ikkunaovet ovat yksilehtisiä ulosavautuvia lasikehysovia, joiden ulkopinta on alumiinia. Kattoterassien EI15-luokan paloikkunaovet ovat molemmin puolin HDF-verhoiltu. Avattavat ikkunat varustetaan integroiduilla valkoisilla sälekaihtimilla. Kiinteissä ikkunoissa ja ikkunaovissa pintakaihdin, pois lukien palo-ovet ja olohuoneen yläikkunat joissa ei ole sälekaihtimia.

Ovet

Huoneistojen ulko-ovet ovat lämpöeristettyjä maalattuja kehysovia. Huoneistovarastojen ja piharakennuksien ulko-ovet ovat maalattuja kehysovia. Asuntojen väliovet ovat vakiorakenteisia huullettuja kevytlaakaovia, liukuovet huultamattomia. Saunan ovi on kokolasinen.

Kalusteet ja varusteet

Asunnoissa on kiintokalusteet valkoisin rungoin suunnitelmien osoittamassa laajuudessa; keittiöissä, erillisissä kodinhoitotiloissa ja eteisissä on hr 4 kalusteet. Pesu- ja yhdistetyissä pesu/kodinhoito- sekä wc-tiloissa on hr 5 kalusteet. Työtasot ovat laminaattipintaisia, keittiöissä ja kodinhoitotiloissa hr 2, muissa hr 1. Keittiöiden ja erillisten kodinhoitotilojen pesualtaat ovat työtasoon upotettuja, ruostumatonta terästä. Wc- ja yhdistetyissä pesu/kodinhoitotiloissa on valkeat valumarmorialtaat. Eteisen naulakkokomeroissa on peililiukuovet. Makuuhuoneissa on hr 2 kalusteet. Vaatehuoneissa on hyllyt ja vaatetanko. Saunojen lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Pesuhuoneissa ja wc:ssä on pesuallas-peili/peilikaappi ryhmä, wc-rullateline ja koukkusarja. Pesuhuoneissa on suihkuseinäke suunnitelmien mukaisesti. Asuinhuoneissa ikkunaseinillä on soveltuvilla osilla kaksiliukuiset metalliset verhokiskot valkealla etulevyllä.

Asuntojen lattiapinnoitteet

Huonetiloissa on jalopuupintainen parkettilattia. Parkettia ei asenneta kiintokalusteiden alle. Portaan alla olevassa varastossa on myös parkettilattia. Huoneistojen eteisessä, ulko-oven edustan osalla märkätilojen vinyylimatto ja lisäksi erillinen kuramatto. Saunan, pesu- ja kodinhoitoilojen sekä wc-tilojen lattioissa on keraaminen laatoitus.

Asuntojen seinä- ja kattopinnoitteet

Asuin- ja vaatehuoneiden, eteisten, keittiöiden ja erillisten kodinhoitotilojen betoni- ja kipsilevyseinät tasoitetaan ja maalataan. Tasoitusta ja maalausta ei uloteta kiintokalusteiden taakse. Pesu- ja yhdistettyjen pesu/kodinhoitotilojen sekä wc-tilojen seinissä on keraaminen laatoitus. Keittiöiden kalusteväleissä on välitilalevy, vähäisiltä osin voi olla myös maalattu. Saunojen seinät ja sisäkatot sekä pesu- ja yhdistettyjen pesu/kodinhoitotilojen sisäkatot ovat lämpökäsiteltyä haapapaneelia. Asuinhuoneiden sisäkatot ovat ruiskutasoitetut. Muiden huonetilojen sisäkatot ovat tasoitetut ja maalatut valkoisiksi.

Kojeet ja laitteet

Keittiössä on astianpesukone, erillinen kalusteuuni ja induktiokeittotaso. Kylmäkalusteina jääkaappi ja kaappipakastin tai jääkaappipakastin yhdistelmä suunnitelmien mukaisesti. Saunoissa on sähkökiuas. Pesu-/kodinhoitotiloissa on tilanvaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

LVI- ja sähkötekniikka

Sähkösuunnitelmissa esitetään huoneistojen sähkö-, TV- ja ATK-pisteiden paikat ja määrät. Asunnoissa on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen lattialämmitys. Kiinteistö liitetään Oulun Energian sähkö- ja kaukolämpöverkkoon ja Oulun kaupungin vesijohto- ja viemäriverkostoihin. Sähkön sekä kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaus tapahtuu huoneistokohtaisesti, vesimittarit ovat etäluettavat. Asunnoissa on lämmöntalteenotolla ja sähköjälkilämmityksellä varustettu huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto liesikupuohjauksella. Kone on kytketty asunnon sähkönmittaukseen.

Tiedonsiirtotekniikka

Kaikissa huoneistoissa on valmis internet-yhteys, 10Mbit/s taloyhtiölaajakaista. Huoneistojen tietoliikenneverkko on CAT 6. Jokaisessa huoneistossa on lisäksi valmis valokuituyhteys käyttöön otettavissa. Asuntoyhtiössä on digitaalinen kaapelijärjestelmä DVB-C, jossa valmis kaapeli-TV-liittymä maksuttomin kanavin. Huoneiston haltija voi tilata lisänopeutta kiinteistöliittymän operaattorilta erillistä maksua vastaan.

Autopaikoitus, piha- ja ulkoalueet

Autokatospaikat ja autopaikat sijaitsevat asemapiirustuksen mukaisesti. Erillistaloihin kuuluu autokatos- sekä autopaikka, jotka ovat sähköistettyjä, ohjaus huoneiston eteisestä digitaali-sella kellokytkimellä, huoneistokohtaisella sähkönkulutuksen mittauksella. Paritalojen huoneistoihin kuuluu autokatospaikka, joka myydään erillisenä osakkeena. Lisäautopaikoiksi on myy-tävänä erillisinä osakkeina kolme autopistokepaikkaa. Erillisinä osakkeina myytävät autokatospaikat ja autopaikat ovat säh-köistettyjä, huoneistokohtaisella sähkönkulutuksen mittauksel-la. Yhtiölle tulee yksi vieraspaikka. H-talon yhteydessä sijaitse-vat yhtiön tekniset tilat, taloyhtiön sekä G- ja H-talojen ulkovä-linevarasto ja postilaatikot. Jätesuoja sijaitsee taloyhtiön auto-katoksen yhteydessä. Liikennealue, pihatie ja autopaikoitus-alueet ovat asfalttipintaisia. Betonikivetykset, istutetut ja nurme-tetut viheralueet sekä piha- ja leikkialueiden varusteet ovat asemapiirustuksen mukaisia. Asuinrakennusten nurmi-/istutus-alueilla sokkelin vieressä betonilaatta. Tontti aidataan rajaaval-la puuaidalla. Piha-alueella on ulkovalaistus.

 

Markkinoinnin visualisointikuvien tarkoitus on havainnollistaa kohteen ulkonäköä, ne eivät ole suunnitelma-asiakirjoja ja kuvat saattavat yksityiskohdiltaan ja väreiltään poiketa lopullisesta rakennuksesta tai huoneistoista. Asunnoissa saattaa esiintyä vähäisiä alaslaskuja ja kotelointeja sekä kiintokalusteiden mittamuutoksia, joita ei ole merkitty esittelypiirustuksiin. Kalusteiden ja hormien mitoitus tarkistetaan työmaalla, ja niiden mitat saattavat vähäisessä määrin muuttua suunnitellusta.

Myyjällä on oikeus vaihtaa kauppanimikkeillä mainittuja tuotteita toisen valmistajan vastaaviin tuotteisiin. Kohteen rakenteita ja materiaaleja voidaan vaihtaa perustellusta syystä toisiin samanarvoisiin tai toiminnallisuuden vaatimaan tasoon. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin viimeistään kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä.

 

Oulussa 6.5.2021

Tee ilmainen varaus

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka alla olevalla lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton eikä sido mihinkään.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu, sillä kohde saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi.

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Vesikattotyöt käynnissä!
Arvioitu valmistuminen
toukokuu 2022

Myynti ja esittely

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Lataa esite

 

» Avaa myyntiesite

» Avaa hinnasto

 

 

» Avaa materiaalit
-esite

 

Voit tilata myyntiesitteen myös paperisena, lähetä viesti asuntomyyjällemme »