18.12.2013

Nasta-kodit tutkitusti tiiviitä!

Oulun rakennusvalvonta on julkaissut vuoden 2013 pientalojen tiiveyskortin. Nastarakennus on jo useamman vuoden ajan mitannut rakentamiensa rakennusten tiiviyden varmistaakseen laadun sekä hankkiakseen arvokasta tietoa tuotekehitykseen. Olemmekin sijoittuneet aina Oulun rakennusvalvonnan puolueettomissa seurannoissa kärkipäähän, niin myös nyt uusimmassa juuri ilmestyneessä tilastossa.

Katso rakennusvalvonnan tiiveyskortti 2013 »

Nasta-kotien tiiveystulos oli erinomainen (q50 on 0,7). Uuden 1.7.2012 voimaan astuneen Suomen rakentamismääräyskokoelman D3-2012 mukaisesti rakennusvaipan ilmanvuotoluku q50 saa olla enintään 4,0 (m3/(h m2). Alle 1,0 on tulosta pidetään erittäin hyvänä ja viranomaisten tulkinnan mukaan alhainen luku kuvastaa rakentamisen korkeaa laatutasoa.

Rakennuksen ulkovaipan tiiveys on tärkein tekninen ominaisuus hyvän energiatehokkuuden saavuttamiseksi sekä edellytys rakenteiden oikein toimimiselle. Hyvä ilmatiiveys parantaa sisäilman laatua, koska vedontunne vähenee ja mahdollisten homeiden, epäpuhtauksien ja haitallisten aineiden kulkeutuminen vaipparakenteista ja maaperästä sisäilmaan vähenee.

Nastarakennuksen laatukodeissa on varmasti turvallista asua ja arvo säilyy!

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru