27.04.2012

Nasta-kodit tutkitusti tiiviitä!

Oulun Rakennusvalvonta on julkaissut päivitetyn pientalojen tiiveyskortin.

Nastarakennus on jo useamman vuoden ajan mitannut rakentamiensa rakennusten tiiviyden varmistaakseen laadun sekä hankkiakseen arvokasta tietoa tuotekehitykseen. Olemmekin sijoittuneet aina Oulun rakennusvalvonnan puolueettomissa seurannoissa kärkipäähän, niin myös nyt uusimmassa juuri ilmestyneessä tilastossa.

Kaikkien mitattujen Nasta-kotien tiiveystulosten virallisen laskentatavan (RT 80-10974) mukainen ilmanvuotoluku n50 keskiarvo on 1,0 1/h. Määräysvaatimus (RakMk D3 2010) tiiviydelle on 4,0 1/h, joka on siis 400% huonompi kuin Nasta-kotien tiiveys! Nasta-kodit ovat tutkitusti tiiviitä.

Rakennuksen ulkovaipan tiiveys on tärkein tekninen ominaisuus hyvän energiatehokkuuden saavuttamiseksi sekä edellytys rakenteiden oikein toimimiselle! Tiiveys varmistaa ettei rakenteisiin pääse sisäilman kosteutta, joka aiheuttaisi home- ym. mikrobihaittoja.

Nastarakennuksen laatukodeissa on varmasti turvallista asua ja arvo säilyy!

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru