01.08.2018

Nasta-koteja jo 650

Ouluun ja naapurikuntiin on valmistunut jo yhteensä 650 Nasta-kotia! Tuorein kohde on kesäkuussa valmistunut Asunto Oy Metsokankaan Louhi, joka käsittää yhteensä 55 kerrostaloasuntoa. Metsokankaan lisäksi Nasta-koteja on valmistunut muun muassa Jylkynkankaalle, Kiulukankaalle, Talvikankaalle sekä Kempeleen Linnakankaalle.

Tutustu valmistuneisiin kohteisiin kuvagalleriassamme »

Lisää Nasta-koteja rakennetaan parhaillaan. Loppuunmyydyn Asunto Oy Metsokankaan Sammon työmaalla on edetty runkotöihin, ja luhtitaloista koostuvan Asunto Oy Kivikkokankaan Loimun työmaalla käynnissä ovat vesikattotyöt.

Loimun asunnoista yli 2/3 on jo myyty. Saatavilla on vielä upeita päätyasuntoja, joista jokaisessa on uniikit tuplaterassit tai -parvekkeet, omansa etu- ja takapihan puolella. Loimussa on vapaana vielä 50,5–51,5 m² kaksioita ja 62–68 m² kolmioita. Toimi nopeasti ja osta omasi!

Tutustu Kivikkokankaan Loimun myytäviin asuntoihin »

Tulossa on myös uusia kohteita! Keväällä 2019 käynnistetään rakennustyömaat Ritaharjussa ja Kivikkokankaalla.

Tutustu tuleviin kohteisiin »

Otamme vastaan varauksia myös tulevista kohteista. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme!

Asuntomyynti:
Aki Heikkinen
040 5840 811

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru