22.06.2015

Nastarakennukselle Kauppalehden Menestyjä 2015 -sertifikaatti

Nastarakennus Oy:lle on myönnetty Kauppalehden Menestyjäyritys 2015 -sertifikaatti. Menestyjät luokitukseen pääseminen edellyttää, että asiat ovat kunnossa kuudella eri osa-aluella; kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky. Vain alle 5 % Suomen noin 320 000 yrityksestä täyttää Menestyjäluokituksen kriteerit. Yritystä verrataan oman kokoluokkansa, oman vertailutoimialansa sekä kaikkiin Balance Consultingin tietokannan yrityksiin.

Kauppalehden mukaan Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tämä siis tarkoittaa, että yrityksen kyky vastata maksusitoumuksistaan on erittäin hyvä ja todennäköisyys ajautua konkurssiin on erittäin pieni.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru