Terassi- ja parvekelasitukset

Terassien ja parvekkeiden lasitukset ovat yleistyneet valtavasti ja lasituksella saatkin uuteen kotiisi monikäyttöisen lisähuoneen ympärivuotiseen käyttöön; voit kalustaa ja sisustaa parvekkeesi ja terassisi esim. vapaa-ajanviettoa varten.

Lasitus antaa suojaa vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan sekä lisäksi parantaa tehokkaasti kotisi äänieristystä ja energiatehokkuutta. Lasitettu kesähuone on myös mitä mainioin paikka esikasvattaa kesän kukkaloistoa ja hyötypuutarhaa. Lasitettu tila on myös turvallinen leikkipaikka ja lemmikkieläimille suojaisa ulkotila.

Lasitus antaa tilaan aivan uudet sisustusmahdollisuudet. Tila laajenee olohuoneeksi lähelle luontoa. Kauniilla säällä voit avata lasit ja nauttia kesän lämmöstä. Viileämpänä päivänä aurinko lämmittää mukavasti, kun lasit on suojaamassa kolealta tuulelta.

Voit helposti täydentää lasituksen näkösuojalla, joka lisää yksityisyyttäsi ja vähentää kesällä tilan kuumuutta. Kaikki tämä lisää asumismukavuuttasi ja viihtyvyyttäsi kodissasi.

Lasituksien tilaaminen on helppoa

Lasituksien tilaaminen on helppoa, sillä Nastarakennuksen kotikohteissa on jo rakennusvaiheessa rakennusvalvonnalta haettu lupa toteuttaa yhtiöiden lasitukset julkisivullisesti yhtenevällä ratkaisulla hyväksytetty ja sen mukaisesti rakennetut lasituksen vaatimat paloluokitellut EI30 rakenteet vesikatteeseen saakka. Myös terassin kantavat rakenteet, pohjatyöt, perustaminen ja routasuojaus on toteutettu lasituksen vaatimalla tavalla. Terassien ja parvekkeiden rakennetiedot ovat jo tiedossa Nastarakennuksen yhteistyökumppanilla Lumonilla. Lasitustilauksen voit tehdä helposti ja nopeasti ilmoittamalla siitä suoraan Nastarakennukselle.

Lisätietoa lasituksista löydät Lumonin.fi sivuilta »

Kalevan asuntopuntarin artikkeli terassin lasituksesta »

 

 

Ota yhteyttä

 


Aki Heikkinen
asuntomyynti
toimitusjohtaja, RI
040 5840 811

 


VALMIS!

Myynti ja esittely

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:

Varaukset ja lisätiedot

  Aki Heikkinen
asuntomyynti
toimitusjohtaja, RI
040 5840 811
Lähetä sähköpostia
     
  Juha Niemelä
asuntomyynti
tekninen johtaja, rkm
040 5840 812
Lähetä sähköpostia
     

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru