19.12.2013

20-vuotisjuhlaetu!

Vuonna 2014 vietetään Nastarakennuksen 20-vuotisjuhlavuotta! Juhlavuoden kunniaksi valmiissa kohteissamme on entistäkin kattavampi varustelu. Kun ostat uuden kodin Kotikalliosta, Kotikujasta tai Kotikaaresta, niin saat Lumonin laadukkaat parvekelasit 0€! Juhlaedun arvo jopa yli 3 000 euroa!

Lasitettu parveke tuo viihtyisää lisätilaa kotiisi. Parvekelasitus suojaa parvekettasi vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan. Lasitus vähentää myös melua ja säästää energiaa. Lasitettu kesähuone on mitä mainioin paikka esikasvattaa kesän kukkaloistoa ja hyöty-puutarhaa. Lasitettu tila on myös turvallinen leikkipaikka ja lemmikkieläimille suojaisa ulkotila. Ja mikäpä on sen mukavampaa kuin istua parvekkeella iltakahvin äärellä hyvien ystävien seurassa punertuvaa taivaanrantaa katsellen!

Tämän juhlaedun lisäksi Kotikalliossa vielä lisäetuna erikoishinnat jäljellä oleville huoneistoille, hyödynnä siis tuplaedut! Etusi voi olla jopa yli 8 000 euroa!

Tervetuloa esittelyyn katsomaan uutta kotiasi paikan päälle!

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru