16.02.2015

Niemenrannan Loisto arvostelussa Kalevan Asuntopuntarissa

Kalevan Asuntopuntari arvioi lauantaina 14.2.2015 Niemenrannan Loiston 2h+kk+s 50 m² huoneiston. Kaksion pohjaratkaisua pidettiin erityisen onnistuneena!

Kaksiossa keittiö on sijoitettu eteisen viereen, jolloin sinne pääsee heti asuntoon sisään tultaessa. Eteinen puolestaan jatkuu keittiön rinnalla käytävämäisenä tilana, josta on pääsy vaatehuoneeseen ja pesuhuoneeseen. Eteisen ja keittiön välillä tilaa jakava kaapisto on ratkaisu eteisen vaatesäilytykseen. Asunnon perällä sijaitsevat olohuone ja makuuhuone eivät joudu asunnossa turhaan kulkutiloiksi, vaan lähes jokainen neliö on hyödynnettävissä kalustukseen.

Niemenrannan Loiston rivitaloasunnot ovat lähinnä kaksioita ja kolmioita. Suurempaa asuntoa hakeville tarjolla on 4h+k+s asuntoja rivitalojen päissä sijaitsevissa erillispientaloissa. Niiden varustukseen kuuluu oman pihan lisäksi autokatoksen päälle rakennettava kattoterassi.

Oulunsalon Niemenrannan rakentaminen on aloitettu vuonna 2006, ja se on yksi Oulun lähivuosien merkittävimmistä uudisrakentamisalueista. Alue on omakotitalovaltainen, ja Niemenrannan loisto on sen ensimmäisiä rivitaloyhtiöitä. Niemenrantaan on pari vuotta sitten valmistunut alakoulu ja päiväkoti, mikä on toivottu lisä lapsiperheiden suosiman alueen palvelutarjontaan. Koulun viereen on kaavoitettu yksi liiketontti, joten tulevaisuudessa Niemenrannassa saattaa olla myös lähikauppa. Niemenrannan Loisto sijaitsee aivan koulun naapurissa.

Asemapiirroksesta näet huoneistojen sijoittumisen tontille »
Avaa kartta »

Lue Kalevan Asuntopuntarin artikkeli »
Lue lisää kohteesta »