18.08.2015

Niemenrannan Loisto ensiesittelyssä su 23.8.

Niemenrannan Loiston ensiesittely pidetään sunnuntaina 23.8.2015 klo 12.45-13.15 tontilla osoitteessa Rikikuja 5, 90460 Oulunsalo.
Tervetuloa esittelyyn tutustumaan uuteen kotiisi!

Niemenrannan Loisto kohoaa rauhalliselle Oulunsalon Niemenrannan alueelle, meren lähelle. Kohteen arvioitu valmistumisaika on toukokuussa 2016. Asuinalueena Niemenranta on rauhallinen ja ulkoilumaastot ovat ihan lähellä. Niemenrantatalon koulu ja päiväkoti sijaitsevat aivan kotikohteemme naapurissa.

Kohde käsittää kaikkiaan 21 laadukasta kotia, joista 6 upeaa kaksikerroksista kattoterassillista omakoti-/erillistaloa ja 15 sijaitsee yksikerroksisissa rivitaloissa.

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit teettää huoneistoon lisä- ja muutostöitä. Voit vaikuttaa mm. kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin! Muutostyöt toteutetaan työmaan aikataulun sekä materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti.

Tervetuloa esittelyyn!

Katso lisätietoa Niemenrannan Loistosta »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru