24.04.2015

Niemenrannan Loiston hinnasto julkaistu!

Uusimman kohteemme Niemenrannan Loiston hinnasto ja pohjapiirrokset on nyt julkaistu!

Niemenrannan Loisto kohoaa rauhalliselle Oulunsalon Niemenrannan alueelle, meren lähelle. Rakentaminen alkaa toukokuussa 2015 ja kohde on valmis toukokuussa 2016. Asuinalueena Niemenranta on rauhallinen ja ulkoilumaastot ovat ihan lähellä. Niemenrantatalon koulu ja päiväkoti sijaitsevat aivan kotikohteemme naapurissa.

Kohde käsittää kaikkiaan 21 laadukasta kotia, joista 6 upeaa kaksikerroksista kattoterassillista omakoti-/erillistaloa ja 15 sijaitsee yksikerroksisissa rivitaloissa.

Erillistalossa asuminen on helppoa ja rauhallista omakotitalomaista asumista. Erillistalon 4h+k+s 90 m² kodin kruununa on iso (29 tai 27 m²) kattoterassi, jossa pääset perheesi kanssa nauttimaan auringosta mahdollisimman pitkään, omassa rauhassa. Erillistalon kodeissa on upea korkea olohuone sekä väljä ruokailutila, jossa on tilaa isollekin ruokapöydälle. Keittiösaareke antaa paljon työskentelypinta-alaa ja sopii myös tarjoiluun.

Jokaisen huoneiston yhteydessä sijaitsee autokatos ja autopaikka (sisältyy hintaan). Autopaikkojen lämmityspistorasian sähkönohjaus kätevästi huoneiston eteisestä digitaalisella ajastinkellokytkimellä ja ekologisesti huoneistokohtaisella sähkönkulutusmittauksella. Asunnoissa on miellyttävä kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys.

Kohteen suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa tulevaa kotiasi. Ota yhteyttä ja tule mukaan suunnittelemaan toiveittesi koti! Seitsemälle nopeimmalle ennakkovaraajalle 3 000 euron arvoinen LAHJAKORTTI lisätöihin!​ Toimi nopeasti! Varaus on maksuton. Tee varaus jo nyt, niin pääset haluamasi kodin omistajaksi! Lisäksi kolmelle ensimmäiselle erillistalon suunnittelusopimuksen tehneille EXTRAETU, arvoltaan lähes 2000 euroa! Kysy lisää!

Lue lisää kohteesta »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru