19.05.2015

Niemenrannan Loiston rakentaminen alkaa

Uusimman kohteemme Niemenrannan Loiston rakennuslupa on saatu ja rakentaminen aloitetaan maanantaina 25.5.2015.

Niemenrannan Loisto kohoaa rauhalliselle Oulunsalon Niemenrannan alueelle, meren lähelle. Kohteen arvioitu valmistumisaika on toukokuussa 2016. Asuinalueena Niemenranta on rauhallinen ja ulkoilumaastot ovat ihan lähellä. Niemenrantatalon koulu ja päiväkoti sijaitsevat aivan kotikohteemme naapurissa.

Kohde käsittää kaikkiaan 21 laadukasta kotia, joista 6 upeaa kaksikerroksista kattoterassillista omakoti-/erillistaloa ja 15 sijaitsee yksikerroksisissa rivitaloissa.

Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa tulevaa kotiasi. Ota yhteyttä ja tule mukaan suunnittelemaan toiveittesi koti! Seitsemälle nopeimmalle ennakkovaraajalle 3 000 euron arvoinen LAHJAKORTTI lisätöihin!​ Toimi nopeasti! Varaus on maksuton. Tee varaus jo nyt, niin pääset haluamasi kodin omistajaksi! Lisäksi kolmelle ensimmäiselle erillistalon suunnittelusopimuksen tehneille EXTRAETU, arvoltaan lähes 2000 euroa! Kysy lisää!

Lue lisää kohteesta »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru