07.11.2017

Oulun kehätien rakentaminen on aloitettu

Oulun kehätien puuttuvan osuuden rakentaminen on aloitettu. Puuttuva 3 km tieosuus rakennetaan Kiulukankaan ja Hiukkavaaran keskuksen välille. Samalla rakennetaan myös jalankulkijoille ja pyöräilijöille kevyenliikenteen väylä. Heinäkuussa 2018 käyttöönotettava kaupungin kiertävä kehätie luo helpon liikkumisen Oulun keskustan eteläpuolelta Oulun pohjoispuolelle, aina Haukiputaalle saakka.

Rakenteilla olevat kohteemme Asunto Oy Kivikkokankaan Hehku ja Loimu ovat lyhyen matkan päässä (n. 1,5 km) tästä uudesta kehätiestä, joka mahdollistaa Hehkun ja Loimun asukkaille kätevän liikkumisen pohjoisen suuntaan niin Hiukkavaaran keskukseen, yrityskeskittymä Ruskoon kuin Linnanmaan yliopistolle.

Lue Kalevan uutinen 6.11.2017 »

 

Asunto Oy Kivikkokankaan Loimu on uusin kohteemme! Rakentaminen on jo käynnissä, maatyöt ja perustukset tehdään valmiiksi nyt syksyllä ja rakentaminen jatkuu keväällä 2018. Kohteen arvioitu valmistuminen on keväällä 2019. Loimu käsittää 50 upeaa kotia luhtitaloyhtiössä. Tämä upea kohde valmistuu osoitteeseen Suojuoksuntie 5, 90670 Oulu.

Loimu on myös hyvä sijoituskohde. Otamme jo varauksia vastaan. Soita ja varaa omasi! Seuraa myös kotisivujamme, lisäämme tietoa suunnitelmien edetessä!
Tulevat kohteet -sivu »

Merja Heikkilä
050 4204 345

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru