Rakenteet

Matalaenergiatalossa vähemmän kuluja

Kotilinnan talot rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Kodit ovat lämmönpitävyydeltään ja tiiviydeltään huippuluokkaa, mikä tarkoittaa selvää säästöä lämmityskuluissa sekä takaa rakenteiden toimivuuden: vedotonta ja terveellistä sekä huoletonta asumista. Lämmitysmuotona on kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys.

Nasta-kodit tutkitusti tiiviitä

Nastarakennus on jo useamman vuoden ajan mitannut rakentamiensa rakennusten tiiviyden varmistaakseen laadun sekä hankkiakseen arvokasta tietoa tuotekehitykseen. Olemmekin sijoittuneet aina Oulun rakennusvalvonnan puolueettomissa seurannoissa kärkipäähän.

Katso Oulun rakennusvalvonnan pientalojen tiiveyskortti 2015 »

Rakennuksen ulkovaipan tiiveys on tärkein tekninen ominaisuus hyvän energiatehokkuuden saavuttamiseksi sekä edellytys rakenteiden oikein toimimiselle. Hyvä ilmatiiveys parantaa sisäilman laatua, koska vedontunne vähenee ja mahdollisten homeiden, epäpuhtauksien ja haitallisten aineiden kulkeutuminen vaipparakenteista ja maaperästä sisäilmaan vähenee.

Paikalla rakennettu on energiatehokas

Nastarakennuksen rakentamistapa on perusta parhaalle lopputulokselle. Paikalla rakentamisen ansiosta pystymme varmistamaan rakenteiden kuivana pysymisen, tiiviyden ja lämpimyyden. Rakennamme oikeaoppisesti ensin vesikaton sateelta suojaan -vaiheeseen, jonka jälkeen lämpöeristeet voidaan turvallisesti asentaa. Näin eristeet pysyvät varmasti kuivina. Kuiva ja saumaton, paikan päällä tehty rakenne on tutkitusti lämmin, turvallinen ja säilyttää parhaiten arvonsa.

Paikalla rakennetun ja saumattoman Nasta-kodin tiiviys on huippuluokkaa. Sen paikalla rakennetussa ulkoseinässä on aito kaksoisrunko, joka tekee seinästä asiantuntijoiden mielestä markkinoiden parhaan niin lämpimyyden, tiiviyden kuin kestävyydenkin suhteen. Ulkoseinässä on lisäksi kolme erillistä lämpöeristekerrosta, joiden saumat aina eri kohdissa - ei siis ole lainkaan lämpövuotosaumoja. Myös ylä- ja alapohjan liittymät on rakennettu huolella tiiviiksi ja lämpimiksi. Nastarakennuksen talot täyttävätkin reilusti nykyiset energiatehokkuusvaatimukset!

Energiatehokkaat Nasta-kodit

Nastarakennuksen kohteissa energiatehokkuuden ratkaisuja ovat:

  • matalaenergiarakenteet
  • paikalla rakentaminen takaa turvalliset rakenteet, saumattoman tiiviyden ja energiatehokkuuden
  • nykyaikainen ja tehokas lämmön talteenotolla varustettu koneellinen tulo-poistoilmanvaihto
  • lämmitysmuotona on kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys
  • asuntokohtainen kylmän ja lämpimän vedenmittaus ja -laskutus
  • veden kulutusta pienentävät vesikalusteet
  • A/A+/A++ -energialuokan kodinkoneet

Ota yhteyttä

 


Aki Heikkinen
asuntomyynti
toimitusjohtaja, RI
040 5840 811

 


VALMIS!

Myynti ja esittely

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:

Varaukset ja lisätiedot

  Aki Heikkinen
asuntomyynti
toimitusjohtaja, RI
040 5840 811
Lähetä sähköpostia
     
  Juha Niemelä
asuntomyynti
tekninen johtaja, rkm
040 5840 812
Lähetä sähköpostia
     

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru