16.05.2019

Ritaharjun Ahjon myynti on alkanut!

Asunto Oy Ritaharjun Ahjon ennakkomarkkinointi on päättynyt, RS-sopimus Danske Bank A/S, Suomen sivuliikkeen kanssa on allekirjoitettu. Ensimmäiset kaupat Ahjon huoneistoista on jo sovittu!

Oulun Ritaharjun sydämeen kohoaa uusi ja näyttävä Nastarakennuksen kerrostalokohde, Ritaharjun Ahjo. 4-kerroksiseen kerrostaloon valmistuu yhteensä 61 laadukasta huoneistoa. Huoneistokoot 1h+kk – 4h+k+s, 24,5–77,0 m².

Ahjossa nautit laadusta ja asumisen helppoudesta. Tasokkaaseen vakiovarusteluun kuuluvat mm. Topi-Keittiön tyylikkäät kalusteet sekä laadukkaat Electrolux-kodinkoneet. Lähin kauppa, koulu ja päiväkoti sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä ja Ideapark-ostoskeskukseenkin on matkaa vain 800 metriä.

Ahjo on myös erinomainen sijoituskohde!

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit teettää huoneistoon lisä- ja muutostöitä. Voit vaikuttaa mm. kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin! Muutostyöt toteutetaan työmaan aikataulun sekä materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti.

Myynti- ja varaustilanne sekä lisätietoa Ahjosta »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru