09.04.2019

Ritaharjun Ahjon tontilla maatyöt aloitettu

Oulun Ritaharjun sydämeen kohoavan Asunto Oy Ritaharjun Ahjon tontin maatyöt on aloitettu.

Ahjo käsittää nelikerroksisen kerrostalon, johon valmistuu yhteensä 61 huoneistoa. Arvioitu valmistuminen on elokuussa 2020. Upea kohde valmistuu osoitteeseen Talatie 21, 90540 Oulu.

Ahjo sijaitsee Ritaharjun monipuolisten palveluiden äärellä. Kauppa, koulu ja päiväkoti sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä ja Ideaparkin ostoskeskukseenkin on matkaa vain 800 metriä. Ahjosta on myös nopea siirtyä liikkumaan upeisiin ulkoilumaastoihin. Alueelta on myös erinomaiset liikenneyhteydet Oulun keskustaan ja Linnanmaan yliopistokampukselle. Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan Ahjon tontin vieressä.

Ahjossa nautit hiljaisesta kerrostaloasumisesta: äänieristykseltään huippuluokkaa olevat rakenteet pitävät liikennemelun loitolla ja takaavat miellyttävän hiljaisen asumisen. Vaatehuoneet ja päärakennuksessa sijaitsevat lämpimät huoneistovarastot tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Kotien vakiovarusteluun kuuluvat Topi-Keittiön tyylikkäät kalusteet sekä laadukkaat Electrolux-kodinkoneet.

Huoneistokoot:
1h+kk 24,5 m²    
1h+kk+alk 27,5 m²    
2h+kk 31,5 / 34,0 / 34,5 m²          
2h+kk+s 39,0 m²    
3h+k+s 57,5 / 58,0 m²    
4h+k+s 77,0 m²    

Avaa kohteen asemapiirros »

Pyydä hinnasto ja kysy varaustilannetta asuntomyynnistämme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla: Mika Saarikivi, 040 7050 227.

Lue lisää kohteesta »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru