15.01.2020

Ritaharjuun uusi ostoskeskusalue

Asunto Oy Ritaharjun Ahjon asukkaita tulee lähivuosina palvelemaan uusi ostoskeskusalue, joka rakennetaan ihan Ahjon läheisyyteen.

Ritaharjun Ritaväylälle on vireillä parin korttelin verran uutta ostoskeskusrakentamista, johon on muun muassa Motonet rakentamassa uuden liikkeen. Kaksi muuta korttelia on varattu Terwa Kiinteistökehitys Oy:lle ja EF-Training Oy:lle.

Motonetin myymälä tulee olemaan 5 500 neliön kokoinen eli vähän isompi kuin Oulun Vasaraperällä nyt toimiva liike. Yhtiö toivoo, että kaava saisi lainvoiman ensi heinäkuuhun mennessä, jolloin rakentaminen voisi heti alkaa. Motonetin myymälän lisäksi siihen tulee korjaamo, rengashotelli ja itsepalveluautopesula, sanoo kiinteistöjohtaja Ari Laamanen Broman Yhtiöt Oy:stä.

Terwa Kiinteistökehityksen tonttivarauksessa on rakennusoikeutta 7 000 neliötä palvelujen ja kaupankäynnin toiminnoille sekä polttoaineenjakelupisteelle. EF-trainingin suunnitelmissa on rakentaa noin 2 000 neliön kokoinen kuntosali ryhmäliikuntatiloineen. EF-Training operoi ja omistaa Ritaharjun EasyFit-liikuntakeskuksen.

Lue Kalevan 15.1.2020 artikkeli kokonaisuudessaan tästä »

Katso ote asemakaavan muutos luonnoksesta »

Asunto Oy Ritaharjun Ahjossa on vielä muutama 4h+k+s asunto vapaana, tutustu tästä »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru