13.02.2018

Sampo Koti-Kalevan asuntopuntarissa

Koti-Kalevan asuntopuntari 10.2.2018 arvioi Metsokankaan Sammon huoneiston 1h+kk+s 32,5 m².

Lue asuntopuntarin arvio (pdf) »
Tai lue asuntopuntarin arvio Koti-Kalevan sivuilta »

Metsokankaan koulun viereen rakentuu parhaillaan kahden kerrostalon pihapiiri. Ensimmäinen talo, Louhi, valmistuu ensi kesänä, ja sen peilikuva, Sampo, valmistuu keväällä 2019. Lapsiperheiden Metsokankaalla pienet kodit rikastavat asukasjakaumaa. Luonnon ja moottoritien läheisyys houkuttelee mummeja, kummeja, erovanhempia ja muita aikuisia yksinasuvia – joko omaan kotiin tai vuokralle.

Suomalaisen keskivertoyksiön koko on Tilastokeskuksen mukaan 34 m². Metsokankaalaisessa yksiössä on tilaa puolitoista neliötä vähemmän, mutta se on silti varustettu niin saunalla kuin vaatehuoneellakin. Vaatehuoneen ansiosta kaappeja ei tarvita muualla kuin eteisessä. Nekin uppoavat mukavan huomaamattomasti ympäröivän seinän tasoon. Sängylle on hahmoteltu seinänpätkän avulla pieni syvennys vaatehuoneen kylkeen.

Keittokomero on raikas ratkaisu tupakeittiöiden vuosikymmenellä. Nurkassa keittiö ei hallitse koko kotia. Lasiovi tuo keittiöön luonnonvaloa ja avaruutta. Jääkaappi piilottaa taktisesti näkymän likalautasiin muualta kodista.

Lue lisää Metsokankaan Sammosta,
myynnissä 1h+kk 27,5 m² ja 1h+kk+s 32,5 m² »

Lue lisää Metsokankaan Louhesta,
myynnissä 2h+kk+s 42 m²
»

 

 

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru