17.03.2020

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yksityisesittely!

Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen vuoksi olemme ryhtyneet tarvittaviin varotoimenpiteisiin, sillä asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä.

Liiketoimintamme jatkuu normaalisti, mutta haluamme osaltamme olla mukana ehkäisemässä koronaviruksen leviämistä keskeyttämällä asuntojen yleisesittelyt toistaiseksi. Pandemian aikana järjestämme ainoastaan yksityisesittelyjä. Poikkeuksena järjestämme jo aiemmin julkisesti ilmoitetun Kivikkokankaan Vasken yleisesittelyn
ke 18.3. klo 17.00-17.45 normaalisti.

Keskiviikon yleisesittelyn jälkeen pääset tutustumaan asuntokohteisiimme varaamalla yksityisesittelyn asuntomyyjä Mika Saarikiveltä. Lisätietoja kohteistamme voit aina tiedustella puhelimitse tai sähköpostitse. Kauppakirjat allekirjoitamme toimistollamme tai halutessanne kauppakirjojen allekirjoitukset voimme tehdä myös sähköisellä allekirjoituksella, ilman toimistollamme käyntiä.

Kun löydät sinua kiinnostavan asunnon, ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yksityisesittely. Noudatetaan yhdessä ohjeistuksia ja toteutetaan turvallista asuntokauppaa.

Voit ottaa yhteyttä asuntomyyjäämme yhteydenottolomakkeella, soittamalla tai sähköpostitse:

Mika Saarikivi
040 7050 227
mika.saarikivi@nastarakennus.fi

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru