01.09.2008

Tähtipelaaja muutti Tähtipuistoon

Oulun Kärppien mestaruutta on astunut uudelle kaudelle puolustamaan myös 32-vuotias Martti Järventie. Ruotsin Elitserienistä Ouluun muuttanut mies tykästyi uutta kotia etsiessään Tähtipuistoon. Nelihenkinen perhe on juuri muuttanut tähän Nastarakennuksen paritaloyhtiöön Talvikankaalle.

Uutta kärppäläistä viehätti Tähtipuiston kodissa ennen kaikkea sen hyvät tilaratkaisut, laadukkuus ja siisteys. Viiden huoneen, keittiön ja saunan asunto on myös oikean kokoinen perheelle, johon syntyy joulun alla viides jäsen.

– Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, kahdelle isommalle lapselle ja meille vanhemmille omat. Todella käytännöllinen ratkaisu, jotta kaikki voivat nukkua samassa kerroksessa, Järventie kiittelee.

Mies pitää Tähtipuiston sijaintia Talvikankaalla hyvänä. Alue on rauhallinen. Lapsiperheitä riittää ja sitä myöten kuusi- ja kolmevuotiaille pojille kavereita ihan kotinurkilla.

Toivotamme uudelle kärppäläiselle hyvää pelikautta ja leppoisia hetkiä kotona, oman tähtijoukkueensa parissa.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru