25.01.2016

Kempeleen Kotiportin arkkitehtisuunnittelu etenee!

Uusimman kohteemme, Asunto Oy Kempeleen Kotiportin, arkkitehtisuunnittelu on edennyt aikataulussa ja ensimmäiset luonnokset ovat valmistuneet!

Kohde rakennetaan Kempeleen Linnakankaalle Porttivahdinkujalle. Kohteen rakentaminen aloitetaan keväällä/kesällä 2016. Asunto Oy Kempeleen Kotiportti käsittää rivi- ja luhtitaloasuntoja. Rivitalot ovat yksitasoisia ja luhtitaloasunnot ovat 1. tai 2.kerroksessa. Linnakaartotien puoleisen päädyn asunnot ovat kaksikerroksisia.

Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa tulevaa kotiasi, voit jopa vaikuttaa kotisi pohjaratkaisuun ja huoneistosi sijaintiin tontilla. Huom! Pohjakuvat ovat luonnoksia, suunnittelun edetessä lopullisiin pohjiin voi tulla pieniä muutoksia. 

Tutustu huoneistojen pohjakuvien luonnoksiin:
2h+kk+s 51,5 m² (1. tai 2.krs. luhtitaloasunto) »
3h+k+s 69,5 m² (1. tai 2.krs. luhtitaloasunto) »
3h+k+s 78 m² (rivitaloasunto) »
4h+k+s 85 m² (rivitaloasunto) »
4h+k+s 88 m² (rivitaloasunto) »

4h+k+s 90 m² (rivitaloasunto) »
5h+k+s 94 m² (2-tasoinen rivitaloasunto) »
5h+k+s 107 m² (rivitaloasunto) »
5h+k+s 108 m² (rivitaloasunto) »

Katso luonnos asemapiirrossuunnitelmasta »

Asunto Oy Kempeleen Kotiportissa on useita eri pohjaratkaisuja 4h+k ja 5h+k asunnoista. Tutustu pohjiin ja löydä itsellesi sopivin ratkaisu. Arkkitehtisuunnittelussa uutena asuinmukavuutta lisäävänä tekijänä on huomioitu kulku kodinhoitotilasta isolle aurinkoiselle terassille/parvekkeelle. Pohjaratkaisuihin on suunniteltu runsaasti sälytystilaa, kaikissa asunnoissa on esimerkiksi erillinen vaatehuone.​

Kysy rohkeasti lisätietoa tulevan kohteemme pohjista ja muutosmahdollisuuksia asuntomyyjiltämme! Ota yhteyttä tästä!

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru