10.08.2012

Uudet sisustusmateriaalit

Silmäpari kodin kauneudelle

Nasta-koti on arkkitehdin tontille suunnittelema uniikki kokonaisuus – laadustaan ja rakennustavastaan kiitelty. Hyvin tehty työ ansaitsee arvoisensa huolitellun silauksen myös kodin sisäpuolella. Siinä kuvaan astuu Maria Muranen.

Nasta-kotien kauniin, harmonisen ja tietysti käytännöllisen kokonaisuuden eteen työskentelee Nasta-tiimissä myös sisustuksen ammattilainen. Hän on Maria Muranen, jolla on yli 10 vuotta alan yrittäjyyttä takana.

Maria sanoo olevansa onnekas tehdessään töitä kotien parissa. Hänestä koti on merkittävä osa ihmistä, se, mistä meistä useimmat haaveilevat jo pieninä – ensin kotileikkeinä, sitten mielen leikittelynä aikuisemman tavalla. Marialle, kuten koko Nastarakennukselle, on kunnia saada viedä pitkäaikaiset unelmat päätökseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Maria on kotoisin Turusta. Sisustusala kuljetti hänet opiskelemaan Raaheen Lybeckerin käsi- ja taideteolliseen oppilaitokseen. Hän valmistui sisustus- ja kalustealan artesaaniksi vuonna 2001. Varsinaisten sisustussuunnittelujen lisäksi Maria on tunnustellut sisustuksen uusia tuulia huonekalumaailmasta käsin toimimalla myyjänä alansa tunnetuissa liikkeissä.

Uudet sisustustrendit kodissasi

Maria on tuonut Kotikujan ja Kotikaaren koteihin uusimmat sisustustrendit, jossa pääosassa ovat lämpimät luonnollisen harmaan sävyt. Ruskeanharmaat sävyt toimii kauniina taustana tekstiilien värikylläisille trendisävyille. Marian valmiiksi suunnittelemat kokonaisuudet tarjoavat sinulle helpon tavan onnistua - voit luottaa, että kaikki materiaalit sopivat täydellisesti yhteen. Voit valita Marian suunnitteleman kokonaisuuden sellaisenaan tai ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa materiaaleihin sekä teettää kotiisi muutoksia.