13.12.2018

Uusi asuntomyyjä Nasta-tiimissä

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Nasta-tiimiin uuden asuntomyyjämme, Mika Saarikiven!

Rautaisen myyntikokemuksen omaava Mika on työskennellyt aiemmin muun muassa osastopäällikkönä Mustassa Pörssissä sekä automyyjänä Wetterilllä ja Pörhön Autoliikkeessä. Hänellä on kokemusta myös betonielementtien valmistamisesta ja väestönsuojaraudoitusten tekemisestä.

Nastarakennuksella Mika vastaa asuntojen myynnistä ja hänet voi tavata muun muassa asuntoesittelyissä. Mika myös auttaa asiakkaita Nasta-koteihin liittyvissä asioissa, kuten mahdollisten muutostöiden valitsemisessa.

-    Eniten odotan uudelta työltäni kohtaamisia ihmisten kanssa sekä työtä laadukkaiden kotien parissa, luonteeltaan aurinkoinen Mika kertoo.

Mikalla onkin ensikäden kokemusta Nasta-kotien laadusta, sillä hän on ostanut uuden asunnon Nastarakennukselta ja asunut jo parin vuoden ajan Niemenrannan Loiston rivitalokolmiossa. Nastarakennuksen tekemisestä vakuuttuneen Mikan ei tarvinnut kauaa miettiä hakemista, kun tieto avoimesta työpaikasta tuli vastaan.

Ota rohkeasti yhteyttä Mikaan yhteydenottolomakkeella tai soittamalla:

Mika Saarikivi
040 7050 227

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru