27.06.2019

Uusi kohde Kaukovainiolle!

Suosittuja Nasta-koteja tulee Oulun Kaukovainiolle! Uusi kohde sijaitsee osoitteessa Merikotkantie 4, 90250 Oulu (avaa kartta).

Tontin asemakaava »

Merikotkantien tontti sijaitsee loistavalla paikalla viihtyisällä ja halutulla Kaukovainion alueella. Puistoon rajautuvalta tontilta on matkaa lähimpään kauppaan, kouluun ja kirjastoon vain noin 300 metriä, päiväkotiin 600 metriä. Matkaa Oulun keskustaan on noin kolme kilometriä.

Merikotkantien tontille rakentuu 15–17 rivitalokotia. Alustavat huoneistotyypit 2h+kk+s, 3h+k+s, 4h+k+s ja 5h+k+s, huoneistojen koot 50–105 m2. Kohteen rakentamisen aloitusajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.

Kohteen suunnittelua ei ole vielä aloitettu, joten voimme huomioida toiveesi ja räätälöidä toiveittesi mukaisen kodin. Otamme varauksia vastaan jo nyt, ota rohkeasti yhteyttä asuntomyyntiimme: Mika Saarikivi, 040 7050 227.

Seuraa myös kotisivujamme, lisäämme tietoa suunnitelmien edetessä!

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru