07.08.2017

Uusi kohde - Kivikkokankaan Hehku

Suosittuja Nasta-koteja on tulossa lisää Kivikkokankaalle! Kesäkuussa valmistuneen ja heinäkuussa loppuun myydyn Kivikkokankaan Kasken rinnalle tulevan, niin ikään uniikin asumisen uuden ulottuvuuden tarjoavan Kivikkokankaan Hehkun rakentaminen on käynnissä ja parhaillaan on menossa runkotyöt. Hehkun arvioitu valmistuminen on 31.3.2018.

Asunto Oy Kivikkokankaan Hehkuun rakentuu 22 uniikkia huoneistoa samalle tontille valmiin Kivikkokankaan Kasken kanssa osoitteeseen Suojuoksuntie 9, 90670 Oulu. Hehku muodostaa yhdessä Kasken kanssa näyttävän ja yhtenäisen kokonaisuuden.

Luhtitaloasunnot sijaitsevat joko 1. tai 2. kerroksessa ja Kasken tapaan Hehkun kodit laajenevat ulos! Jokaisessa asunnossa on poikkeuksellisen suuret ulko-oleskelutilat sekä etu- että takapihan puolella. Nautit perheesi ja ystäviesi kanssa isolla terassilla tai parvekkeella auringosta aamulla, päivällä ja illalla, molemmin puolin asuntoasi. Hehku on unelmaratkaisu!

Kohteessa vielä muutama kaksio vapaana. Soita ja varaa omasi! Asuntomyynti: Aki Heikkinen 040 5840 811

Lue lisää kohteesta »

 

Kopterivideo Kasken ja Hehkun ulkoalueesta ja ympäristöstä (Kaski muuttovalmis, Hehkussa runkotyöt):

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru