26.01.2018

Uusi kohde - Kivikkokankaan Loimu

Suositut Kivikkokankaan Kaski ja Hehku saavat jatkoa!

Oulun uuteen Hiukkavaaran alueeseen kuuluvalle Kivikkokankaalle kohoaa lisää upeita Nasta-koteja valoisalle, puistoon rajoittuvalle tontille. Asunto Oy Kivikkokankaan Loimu käsittää viisi luhtitaloa, joissa on yhteensä 50 upeaa kotia. Asunto Oy Kivikkokankaan Loimun ulkoarkkitehtuuri tyylittelee samaa linjaa valmiin Asunto Oy Kivikkokankaan Kasken ja rakenteilla olevan, loppuun myydyn Asunto Oy Kivikkokankaan Hehkun kanssa. Kyse on kauniista kokonaisuudesta, joka muodostaa jo kaukaa katseen kiinnittävän eheän kotimaiseman.

Loimun asunnot sijaitsevat joko 1. tai 2. kerroksessa. Huoneistokoot 1h+kk, 1-2h+kk+s ja 3h+k+s. Kasken ja Hehkun tapaan myös Loimussa on jokaisella päätyasunnolla uniikit tuplaterassit tai tuplaparvekkeet, omansa etu- ja takapihan puolella. Kaikissa terasseissa ja parvekkeissa on lasitusmahdollisuus.

Rakentaminen on jo käynnissä. Maatyöt ja perustukset on tehty, rakentaminen jatkuu aikaisin keväällä 2018. Kohteen arvioitu valmistuminen on keväällä 2019.

Loimu on myös hyvä sijoituskohde!
Soita ja osta omasi!
Asuntomyynti: Aki Heikkinen 040 5840 811

Katso Loimun asemapiirros »
Lue lisää Asunto Oy Kivikkokankaan Loimusta »

Katso 31.8.2017 kopterivideo viereisestä Asunto Oy Kivikkokankaan Kasken ja Hehkun (Suojuoksuntie 9) ulkoalueesta ja ympäristöstä (Kaski valmis, Hehkussa runkotyöt). Asunto Oy Kivikkokankaan Loimun tontti on oikealla näkyvä nurmikenttä.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru