09.04.2020

Uusi kohde - Kivikkokankaan Valkea

Suosittuja Nasta-koteja on tulossa lisää Kivikkokankaalle, osoitteeseen Hölkkäkuja 4, 90670 Oulu. Asunto Oy Kivikkokankaan Valkea sijoittuu aurinkoiselle, puistoon rajoittuvalle tontille. Kohteeseen valmistuu upeita yksitasoisia rivitaloasuntoja ja kytkettyjä kaksikerroksisia erillistaloja. Valkea käsittää kaikkiaan 21 kotia, huoneistokoot 2h+kk+s, 3h+k+s, 4h+k+s ja 5h+k+s.

Valkean maatyöt on aloitettu ennen talvea ja rakentaminen jatkuu 20.4.2020. Kohteen arvioitu valmistuminen on kesällä 2021.

Arjen vaivattomuutta tuovat kotien yhteydessä sijaitsevat autopaikat. Kaikissa huoneistoissa on kaksi autopaikkaa; erillistaloissa autotalli ja autopaikka ja rivitaloissa kaksi autokatospaikkaa.

Valkean asunnoissa on isot, koko huoneiston levyiset terassit, joissa on lasitusmahdollisuus. Erillistalokotien kruununa ovat autotallit ja niiden päällä olevat isot kattoterassit. Kattoterassilla pääset perheesi kanssa nauttimaan auringosta, omassa rauhassa. Kattoterassit sijoittuvat ihanteellisesti etelä-länsi ilmansuuntaan.

Asunnoissa on kaukolämmöllä toimiva miellyttävä ja energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Talot rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti.

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa voit teettää huoneistoon lisä- ja muutostöitä. Voit vaikuttaa mm. kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin!

Asemapiirros »
Lue lisää kohteesta ja tutustu pohjapiirroksiin »
Lataa esite (pdf) »

Valkean RS-asiakirjat ovat valmistuneet ja voimme aloittaa kaupanteon. Tee varaus haluamastasi Valkean asunnosta ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla:

Mika Saarikivi
040 7050 227

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru