27.05.2015

Uusi kohde Metsokankaalle!

Suosittuja Nasta-koteja on tulossa lisää! Uusin kohteemme kohoaa Metsokankaalle osoitteeseen Tukkipuuntie 26, 90420 Oulu. Asunto Oy Metsokankaan Kaarna onkin jo 11. Nasta-kohde
Metsokankaan alueella.

Kohteen suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa tulevaa kotiasi, voit jopa vaikuttaa kotisi pohjaratkaisuun. Kohteen rakentaminen alkaa elo-syyskuussa 2015 ja kohde on valmis kesällä 2016.

Kohde käsittää 29 upeaa kotia yksi- tai kaksitasoisessa rivitalossa. Pensasaitojen suojaamat isot pihat, terassit ja parvekkeet avautuvat parhaaseen, aurinkoiseen ilmansuuntaan. Asuntojen erittäin isot terassit tuovat mukavuutta ulkona oleskeluun. Terasseissa ja parvekkeissa on lasitusmahdollisuus. Yhtiön sisäpihalla tunnelmaa tuo luonnontilainen metsäsaareke.

Avaa asemapiirros »

Suuntaa-antavat pohjapiirrokset:
1h+kk+s 34,5 m² (1. tai 2. kerros)
2h+kk+s 50 m² (1. tai 2. kerros)
3h+k+s 67 tai 68 m² (1. tai 2. kerros)
4h+k+s 76,5 tai 78,0 m² (1. tai 2. kerros)
3h+k+s 79 tai 81 m² (yksitasoinen rivitalo)
4h+k+s 91 m² (yksitasoinen rvitalo)

Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan yhdessä toiveittesi Nasta-kodin suunnittelu! Seuraa myös kotisivujamme, lisäämme tietoa suunnitelmien edetessä!

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru