10.01.2018

Uusi kohde - Metsokankaan Sampo

Metsokankaan kerrostalokohteemme II-vaiheen myynti on alkanut! Suositun Asunto Oy Metsokankaan Louhen rinnalle kohoaa näyttävä Asunto Oy Metsokankaan Sampo. Kohde sijaitsee puistoon rajoittuvalla tontilla, Metsokankaan yhtenäiskoulun ja päiväkodin läheisyydessä, osoitteessa Metsänhoitajantie 2, 90420 Oulu (avaa kartta).

Tontti käsittää kaksi 4-kerroksista kerrostaloa, joihin tulee yhteensä 110 huoneistoa. Ensimmäisen vaiheen (talo A), Asunto Oy Metsokankaan Louhen rakentaminen on käynnissä ja arvioitu valmistuminen on 30.6.2018. Kohteessa on käynnissä tällä hetkellä tasoite- ja maalaustyöt. Uuden kohteemme Asunto Oy Metsokankaan Sammon (talo B) arvioitu valmistuminen on 30.4.2019. Sammon rakentaminen on jo käynnissä, maatyöt on tehty ja rakentaminen jatkuu maaliskuussa 2018 perustustöillä.

Sampoon tulee 55 huoneistoa, joista on myyty jo 51. Vielä on jäljellä neljä yksiötä, myös ylimmässä kerroksessa. Kohteen huoneistokoot: yksiöt ilman saunaa 27,5 m² ja saunalliset yksiöt 31,5/32,5 m² sekä kaksiot 42,0 m².

Louhessa jäljellä vielä yksi 42,0 m² kaksio ylimmässä kerroksessa.

Katso Sammon asemapiirros »

Sampo ja Louhi on myös hyviä sijoituskohteita!
Soita ja osta omasi!
Asuntomyynti: Aki Heikkinen 040 5840 811

Lue lisää Asunto Oy Metsokankaan Sammosta »
Lue lisää Asunto Oy Metsokankaan Louhesta »

 

Kopterivideo 9.8.2017 Louhen ja Sammon tontista ja ympäristöstä (Louhen runkotyöt käynnissä):

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru