11.12.2014

Uusi kohde Oulunsalon Niemenrantaan

Suosittuja Nasta-koteja on tulossa lisää! Uusin kotikohteemme kohoaa rauhalliselle Oulunsalon Niemenrannan alueelle, meren lähelle, josta avautuu Kempeleenlahti. Rakentaminen alkaa keväällä 2015 ja muuttamaan pääset keväällä 2016. Asuinalueena Niemenranta on rauhallinen ja ulkoilumaastot ovat ihan lähellä. Myös Niemenrantatalon koulu ja päiväkoti Neptunus sijaitsevat aivan kotikohteemme naapurissa.

Kohde käsittää kaikkiaan 21 laadukasta kotia, joista 6 upeaa kaksikerroksista kattoterassillista omakoti-/erillistaloa ja 15 sijaitsee yksikerroksisissa rivitaloissa. Erillistalossa asuminen on helppoa ja rauhallista omakotitalomaista asumista! Yhtiömuotoisessa asumisessa säästät merkittävästi varainsiirtoverossa, sillä maksat edullisemman 2%:n varainsiirtoveron 4 % kiinteistöveron sijaan.

Asunnoissa on miellyttävä kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys. Jokaisen huoneiston yhteydessä sijaitsee lisähintaiset autokatos ja autopaikka. Autopaikkojen lämmityspistorasian sähkönohjaus kätevästi huoneiston eteisestä digitaalisella ajastinkellokytkimellä ja ekologisesti huoneistokohtaisella sähkönkulutusmittauksella.

Huoneistotyypit:
2h+kk+s                       50 m²      1-kerroksinen, rivitalo
3h+k+s                         62 m²      1-kerroksinen, rivitalo
3h+k+s                         67 m²      1-kerroksinen, rivitalo
4h+k+s                         77 m²      1-kerroksinen, rivitalo
4h+k+s+kattoterassi     86 m²      2-kerroksinen, omakotitalo

Avaa asemapiirrosluonnos »
Katso alueen kartta »

Kohteen suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa tulevaa kotiasi. Ota yhteyttä ja tule mukaan suunnittelemaan toiveittesi koti!

Nyt seitsemälle nopeimmalle ennakkovaraajalle 3 000 euron arvoinen lahjakortti lisätöihin! Toimi nopeasti! Varaus on maksuton. Tee varaus jo nyt, niin pääset haluamasi kodin omistajaksi!

Lahjakortin ehdot: Lahjakortti voimassa ennakkomarkkinoinnin ajan, jonka jälkeen se lunastetaan kaupan yhteydessä.

Lue lisää »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru