27.11.2013

Uusia Nasta-koteja tulossa

Suosittuja Nasta-koteja on tulossa Kempeleen Linnakankaalle ja Oulun Kiulukankaalle. Tervetuloa esittelyihimme saamaan lisätietoa tulevista kohteistamme. Seuraa myös kotisivujamme, lisäämme tietoa suunnitelmien edetessä!

Linnakangas, Kempele
Porttivahdinkuja 3, 4 ja 5, 90450 Kempele

Kempeleen Linnakankaan alueelle on suunnitteilla upeita Nasta-kohteita. Kaikkiaan kahdelle tontille nousevat Nasta-kodit muodostavat kauniin kokonaisuuden ja kaukaa huomion kiinnittävän eheän kotimaiseman. Kohteiden rivitalot ovat yksitasoisia ja luhtitalojen kodit joko yksi- tai kaksitasoisia. Suunnittelu on jo käynnissä. Ensimmäisen tontin rakentaminen aloitetaan 4/2014 ja kohteen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2015. Kohteen arkkitehtisuunnittelija Arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy.

Talot rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Kodit ovat lämmönpitävyydeltään ja tiiviydeltään huippuluokkaa, mikä on omiaan vähentämään energiakuluja ja hiilidioksidipäästöjä sekä takaa vedottoman asumisen ja rakenteiden toimivuuden. Lämmitysmuotona on edullinen ja ekologinen kaukolämpö.

Linnakankaan alue sijaitsee erinomaisten palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyydessä. Uusi Linnakaarron tieyhteys Metsokankaalle mahdollistaa nopean kulkuyhteyden nelostielle. Alueelta löytyvät myös loistavat liikuntamahdollisuudet. Kohteen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat hiihtoladut/kuntoradat sekä
Linnakangastalon liikuntamahdollisuudet. Lue lisää Kempeleen liikuntapaikoista »

Linnakankaalle on tulossa myös suuri virkistysalue, jonne on suunnitteilla mm. ulkoilu- ja virkistysreittejä, luontopolkuja, kuntopolku, hiihtolatu, urheilukenttä, seikkailumaa, maasto-pyöräilyrata sekä vesialue. Lue lisää virkistysalueesta »

Alueen palvelut:
Päiväkodit: Pikkukokko 200 m, Linnakangastalo 600 m, Kokko-kankaan päiväkoti 1 km, Honkanen 2,2 km. Katso kaikki päiväkodit »
Koulut: Linnakangastalo (luokat 1-4) 600 m, Ylikylän yhtenäiskoulu (luokat 1-9) 3 km, lukio 5 km. Katso kaikki koulut » 
Lähikaupat: Siwa 900 m
Muut palvelut: Seurakuntakeskus 1,4 km, kirjasto 2,4 km, hammashoitola
3 km
Kauppakeskus Zeppelin: 2,4 km
Kempeleen keskusta: 4 km
Liikunta:
Hiihtoladut/kuntoradat ja laskettelurinne, jääkiekkokaukalot ja ulkoluistelujäät (mm. Linnakangastalolla),
virkistysuimala Zimmari, moottorikelkkareitit. Katso lisää »

Katso asemakaava (pdf) »
Katso alueen kartta »
Katso Google Mapsin tonttinäkymä »

Kiulukangas, Oulu
Savusaunantie 1, Oulu

Suositulle Kiulukankaan alueelle on suunnitteilla kaksitasoisia matalaenergia pari- ja luhtitaloja. Kohteen suunnittelu on jo käynnissä. Rakentaminen aloitetaan kesällä 2014 ja kohteen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2015. Kohteen arkkitehti-suunnittelija Arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy.

Kohde rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Kodit ovat lämmönpitävyydeltään ja tiiviydeltään huippuluokkaa, mikä on omiaan vähentämään energiakuluja ja hiilidioksidipäästöjä sekä takaa vedottoman asumisen ja rakenteiden toimivuuden. Lämmitysmuotona on edullinen ja ekologinen kaukolämpö.

Uusi Kiulukankaan alue sijaitsee erinomaisten palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyydessä. Etäisyys Myllyojan keskuksen palveluihin on vain 1,5 km ja Hiukkavaaran keskuksen palveluihin 2,5 km.

Alueen palvelut:
Päiväkodit: Haapalehto 1,2 km, Myllyoja 1,4 km, Korvensuoran päiväkoti 2,2 km, Huonesuon päiväkoti 2,3 km
Koulut: Myllyoja 1,4 km, Korvensuoran koulu 2,4 km
Kaupat: Myllyojan K-kauppa ja Sale 1,3 km, Ruskon K-Citymarket 1,9 km, Huonesuon K-market 2 km, Haapalehdon Lidl 2 km
Muut palvelut: Grillikioski Lehtokipsa 900 m, Haapalehdon hoivapalvelukeskus 900 m, Myllyojan terveyskeskus, apteekki ja kirjasto 1,4 km, Huonesuon monitoimitalo (srk-koti) 2,4 km, Kynsilehdon Hesburger 2,5 km
Liikunta: Myllyojan uimaranta, Myllyojan ja Haapalehdon pallokentät, Hiukkavaaran hiihtolatu/kuntorata,
Kynsilehdon Liikuntakeskus Vocatum.
Katso lisää Oulun liikuntapaikoista » 

Katso asemakaava (pdf) »
Katso alueen kartta »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru