18.12.2020

Uusia valokuvia Lumon ja Valkean työmailta

Kivikkokankaan kohteet Lumo ja Valkea etenevät suunnitellun aikataulun mukaisesti. Lumossa on parhaillaan käynnissä lämmöneristystyöt. B-talossa on jo lämmöt päällä. Kaikkien kaksikerroksisten luhtitalojen vesikattotyöt ovat valmiit.

Lumon arvioitu valmistuminen on elokuussa 2021. Lumo käsittää kolme kaksikerroksista luhtitaloa ja yhden kolmikerroksisen luhtitalon, joissa on yhteensä 50 upeaa kotia. Lumossa on vapaana vielä kolme huoneistoa: tehokkaalla pohjaratkaisulla oleva 3h+k+s 69,5 m² ja isommallekin perheelle sopivat 4h+k+s 76,5 m² ja 5h+k+s 94,0 m² huoneistot.

Katso valokuvia Lumon työmaalta »

Valkean rivitaloissa on jo lämmöt päällä. Kaikissa taloissa vesikattotyöt ovat valmiit. Väliseinä- ja kattolevytystyöt käynnistyvät tammikuussa.

Valkean arvioitu valmistuminen on kesällä 2021. Kohteeseen valmistuu yksitasoisia rivitaloasuntoja ja kytkettyjä kaksikerroksisia erillistaloja. Valkea käsittää kaikkiaan 21 kotia. Kohde on loppuunmyyty.

Katso valokuvia Valkean työmaalta »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru