02.02.2016

Uusia valokuvia Niemenrannan Loiston työmaalta!

Kotisivuiltamme löydät nyt uusia valokuvia Niemenrannan Loistosta! Työt etenevät kovaa vauhtia ja kohde valmistuu toukokuussa 2016. Tällä hetkellä käynnissä ovat laatoitus- ja maalaustyöt.
Tutustu työmaalta otettuihin talvisiin kuviin »

Niemenrannan Loisto kohoaa Oulunsalon Niemenrannan alueelle, meren lähelle. Asuinalueena Niemenranta on rauhallinen ja ulkoilumaastot ovat ihan lähellä. Kesällä on helppo lähteä virkistymään upeaan Hailuotoon ja talvisin pääsee hiihtämään meren jäälle. Niemenrantatalon koulu ja päiväkoti sijaitsevat aivan kohteemme naapurissa.

Asunto Oy Niemenrannan Loisto käsittää kaikkiaan 21 laadukasta kotia, joista 6 upeaa kaksikerroksista kattoterassillista omakoti-/erillistaloa ja 15 yksikerroksista rivitaloasuntoa.

Lue lisää kohteesta »

Tervetuloa esittelyyn katsomaan uutta kotiasi paikan päälle! Seuraava esittely su 14.2. klo 12.45-13.15. Esittely tontilla lämpimässä työmaatoimistossa. Kysy myös yksityisesittelyä!


 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru