Valitse kerros:
 

Hae asuntoaVaskikankaan Loiste

Käyrätorventie 18, 90670 Oulu (karttalinkki)
Kohteen arvioitu valmistuminen toukokuu 2022

Pieni ja viihtyisä valopilkku luonnon helmassa

Asunto Oy Vaskikankaan Loiste on pieni, ainoastaan 10 kodin yhtiö. Kohteeseen valmistuu upeita kaksikerroksisia erillistaloja ja yksitasoisia paritaloasuntoja.

Vaskikangas on rauhallinen pien- ja omakotitalovaltainen asuinalue, jossa ulkoilumaastot ovat lähellä. Tontin rauhallinen sijainti tien päässä tekee kodeista ja pihapiireistä miellyttävät ja viihtyisät. Hiukkavaaran keskuksen palvelut sijaitsevat lähellä, matkaa lähimpään kauppaan ja kouluun on vain kilometri.

Loisteen kotien valoisat pihat ja terassit sijoittuvat parhaaseen ilmaansuuntaan etelä-länsi. Loisteen asunnoissa on isot, koko huoneiston levyiset terassit. Terasseissa on lasitusmahdollisuus. Lasituksen voi tilata vaivattomasti jo rakennusvaiheessa Nastarakennukselta – takuutyönä.

Erillistalossa, As Oy muotoisessa omakotitalossa, asuminen on helppoa ja rauhallista, omakotitalomaista asumista. Kohteessa on kiinnitetty eritystä huomiota asumisen helppouteen, mm. autopaikat on suunniteltu asuntojen yhteyteen. Erillistalojen kotien kruununa ovat isot kattoterassit. Kattoterassilla pääset perheesi kanssa nauttimaan auringosta, omassa rauhassa. Erillistalon 83 m² ja 90,5 m² kodeissa on upea, kahden kerroksen korkuinen olohuone. Isot ikkunat tuovat runsaasti valoa sisätiloihin. Betoniportaan alla on kätevä lämmin yli 2 m² varasto, joka antaa käyttöön lisäneliöitä.

Asunnoissa on kaukolämmöllä toimiva miellyttävä ja energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys. Talot rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti.

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa voit teettää huoneistoon lisä- ja muutostöitä. Voit vaikuttaa mm. kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin!

Asunnot

Nro Krs Huoneisto-
tyyppi
H.ala
m2 
Myynti-
hinta  
Velaton
hinta  
PDF-
pohja
A1 1-2 4h+k+s 90,5 MYYTY
B2 1-2 3h+k+s 83,0 MYYTY
C3 1-2 3h+k+s 83,0 MYYTY
D4 1-2 3h+k+s 83,0 MYYTY
E5 1-2 4h+k+s 90,5 MYYTY
F6 1-2 5h+k+s 110,0 MYYTY
G7 1 3h+k+s 78,0 MYYTY
G8 1 3h+k+s 78,0 MYYTY
H9 1 3h+k+s 65,0 MYYTY
H10 1 3h+k+s 78,0 MYYTY

Autopaikat

Nro Tyyppi Ala
m2
Myynti-
hinta  
Velaton
hinta  
PDF-
pohja
AKP1 autokatospaikka MYYTY
AKP2 autokatospaikka MYYTY
AKP3 autokatospaikka MYYTY
AKP4 autokatospaikka MYYTY
AP5 autopaikka 3 900 € 3 900 € Avaa
AP6 autopaikka 3 900 € 3 900 € Avaa
AP7 autopaikka 3 900 € 3 900 € Avaa

 

Sisäportaan alla on huoneistoalan lisäksi lattiapinta-alaa (varastotilaa) 2,0-2,6 m². Esim. 3h+k+s 83 m² huoneiston käytettävissä oleva kokonaispinta-ala on 85 m².

Hinnasto ja maksuerätaulukko »
Asemapiirroksesta näet huoneistojen sijoittumisen tontilla »

Varauskäytäntö

Varauksia otetaan koko ajan vastaan jonotusperiaatteella. Varaus on maksuton eikä sido mihinkään, päinvastoin: ykkösvaraajalla on aina etuosto-oikeus! Tee varaus jo nyt, niin pääset haluamasi kodin omistajaksi!

Voit tehdä varauksen täyttämällä sivun alaosassa olevan varauslomakkeen tai soittamalla asuntomyyntiimme. Jätäthän lomakkeeseen puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Ota rohkeasti yhteyttä myyjään, mikäli haluamasi huoneisto on jo varattu. Varauksesta huolimatta asunto saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi. Välittömällä kaupantekopäätöksellä voit päästä suoraan ykköseksi, juuri haluamasi kodin omistajaksi!

Taloyhtiön laina ja rahoitusvastikkeet

Uudiskohteissa asunnon kokonaishinta muodostuu myyntihinnasta ja lainaosuudesta. Lainaosuutta lyhennetään kohteen valmistumisen jälkeen rahoitusvastikkeena tai lainaosuuden voi halutessaan maksaa kokonaan pois samaan aikaan myyntihinnan viimeisten maksuerien kanssa tai sen jälkeen halutessaan myös osissa. Koko rakentamisvaiheen ajan lainan kustannukset ovat rakentajan vastuulla.

RS-pankki Danske Bank A/S, Suomen sivuliike. Laina-aika: rakennusaika + 3 + 22 vuotta. Lainaosuuden korko euribor 6kk + marginaali 1,05% (korko vähintään marginaali). Vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia. Rahoitusvastikkeen arvo perustuu 17.2.2021 korkotasoon (euribor 6kk -0,521%) taloussuunnitelman mukaisesti. Lainan lyhennysvapaajakson aikana (30.6.2025 asti) rahoitusvastike 0,78 €/osake/kk (vain korko). 1.7.2025 alkaen lyhennyksen ja koron sisältävä rahoitusvastike
4,05 €/osake/kk. Lopullinen rahoitusvastike määräytyy kulloisenkin korkokannan mukaan.

Autopaikat

Erillistalojen autopaikat sisältyvät huoneiston hintaan. Erillistaloissa on kaksi sähköistettyä autopaikkaa kodin yhteydessä; autokatospaikka ja autopaikka. Erillistalojen autopaikkojen lämmityspistorasioiden ohjaus tapahtuu kätevästi huoneiston eteisestä digitaalisella kellokytkimellä ja huoneistokohtaisella sähkönkulutuksen mittauksella.

Paritalojen autokatospaikat ja autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Taloyhtiölle tulee yhteensä 4 autokatospaikkaa ja 3 autopistokepaikkaa. Autokatospaikat on varattu paritalohuoneistoille ja lämpöpistokkeelliset autopaikat ensisijaisesti 3h+k+s 78 m² huoneistoille. Erillisinä osakkeina myytävät autokatospaikat ja autopaikat ovat sähköistettyjä. Autokatospaikat ovat huoneistokohtaisella sähkönkulutuksen mittauksella.

Kaikissa huoneistoissa on valmius sähköauton latausasemalle (kaapelointi valmiina).

Yhtiölle tulee yksi sähköistetty vieraspaikka AP8.

Tontti

Asuntoyhtiö sijaitsee Oulun kaupungin Hiukkavaaran (71) kaupunginosan korttelissa 48, tontilla 4, jonka pinta-ala on 2720 m². Tontti on vuokrattu Oulun kaupungilta, vuokra-aika 60 vuotta. Edullinen tontin vuokra sisältyy huoneiston hoitovastikkeeseen.

Huoneistojen ja taloyhtiön piha-alueille suojaa antavat asemapiirustuksen mukaisesti sijoittuva koko tontin kiertävä puuaita ja pihlajapuuistutukset. Leikkialueen varusteet ovat asemapiirustuksen mukaisia. Yhtiön tyylikkyyttä lisäävät siistit piha-alueet, kauniit istutukset, betonikiveykset sekä siistit asfalttipintaiset liikennealueet, jotka kestävät erinomaisesti kulutusta.

H-talon yhteydessä sijaitsevat yhtiön tekniset tilat, taloyhtiön sekä G- ja H-talojen ulkovälinevarasto ja postilaatikot. Jätesuoja sijaitsee taloyhtiön autokatoksen yhteydessä.

Turvallinen RS-kohde

Tämän kohteen RS-pankki on Danske Bank A/S, Suomen sivuliike. Oulun konttori tarjoaa kaikille Nastarakennuksen asiakkaille laadukkaan ja kokonaisvaltaisen sekä kilpailukykyisen rahoitusratkaisun asunnon vaihdon yhteydessä. Saadaksesi nopean rahoituspäätöksen, sovi tapaaminen Jonna Mäki, puh. 050 422 4642, jonna.maki@danskebank.fi. Muista mainita, että olet asiakkaamme!

 

Tee ilmainen varaus

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka alla olevalla lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton eikä sido mihinkään.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu, sillä kohde saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi.

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Myynti ja esittely

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Lataa esite

 

» Avaa myyntiesite

» Avaa hinnasto

 

Voit tilata myyntiesitteen myös paperisena, lähetä viesti asuntomyyjällemme »  

 

Vaskikankaan Loiste

» Rauhallinen sijainti tien päässä

» Koko huoneiston levyiset terassit, joissa lasitusmahdollisuus

» Erillistaloissa iso kattoterassi ja autopaikat huoneiston yhteydessä

» Erillistalon 83 m² ja 90,5 m² kodeissa upea korkea olohuone

» Erillistalon huoneistoissa on sisäportaan alla varastotilaa 2,0-2,6 m²

» Kaikissa tiloissa miellyttävä kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys

» Laadukkaat Topi-Keittiön kalusteet, runsaasti kaappitilaa

» Laadukkaat AEG:n kodinkoneet sisältäen mm. induktiotason

» Saunan seinät ja katto sekä ph/khh:n katto tyylikästä lämpökäsiteltyä haapapaneelia

» Integroidut sälekaihtimet ja verhokiskot vakiona

» LED-valaistus, keittiössä työtasovalona tyylikäs LED-valonauha

» Pintarakenteita ja vesieristeitä rikkomattomat tarrakiinnikkeiset koukustot ja wc-paperitelineet

» Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla

» DNA Valokuitu Plus Taloyhtiölaajakaista 10/10 Mbit/s ja kaapeli-TV

» Hiljaiset kodit - huoneistojen väliset seinät sekä kerroksien välinen välipohja sekä yläpohja ovat betonia

» Tiivis ja lämmin matalaenergiakoti jossa edulliset asumiskustannukset, energialuokka B2018

» Nurmetetut pihat istutuksin, asfaltoidut liikennealueet

» Valmius sähköauton latausasemalle (kaapelointi valmiina)

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru