17.01.2019

Vauhdikas alku vuodelle 2019

Nastarakennuksen vuosi 2019 on käynnistynyt vauhdikkaasti! Pian aloitetaan uusien kohteiden rakentaminen Ritaharjuun ja Kivikkokankaalle, ja kevään aikana myös valmistuu kaksi kohdetta: Metsokankaan Sampo ja Kivikkokankaan Loimu.

Kiinnostava Kivikkokankaan Vaski

Asunto Oy Kivikkokankaan Vaski on herättänyt suurta kiinnostusta – yli 40 % asunnoista on jo varattu ja ensimmäinen sitova kauppa sovittu!

Vasken 1-tasoisiin erillis-, pari- ja rivitaloihin valmistuu yhteensä 35 huoneistoa. Kohteen maatyöt on tehty ja rakentaminen jatkuu aikaisin keväällä 2019. Vaski valmistuu kesällä 2020.

Tutustu Kivikkokankaan Vaskeen »

Ahjo kohoaa Ritaharjuun

Ritaharjun Talatielle kohoavan Asunto Oy Ritaharjun Ahjon rakentaminen aloitetaan aikaisin keväällä 2019. Ahjon pohjaluonnokset ovat pian valmiit, kysy luonnoksia asuntomyynnistämme!

Ahjo käsittää nelikerroksisen kerrostalon, johon valmistuu yhteensä 61 kotia yksiöistä neliöihin. Kohteen arvioitu valmistuminen on kesällä 2020.

Tutustu Ahjon huoneistojakaumaan »

Loimussa kuusi asuntoa jäljellä

Kivikkokankaan Loimussa on myynnissä enää kuusi päätyasuntoa, joten nyt kannattaa toimia nopeasti! Tee ilmainen varaus haluamastasi asunnosta Loimun asuntosivulla tai soittamalla asuntomyyntiimme.

Loimun valmistuminen lähestyy: kohde valmistuu aikaisintaan 30.4.2019 ja viimeistään 30.6.2019. Tarkka valmistumispäivä varmistuu alkuvuoden aikana.

Tällä hetkellä Loimussa tehdään laatoitus- ja maalaustöitä. Kalusteasennukset alkavat helmikuussa.

Tutustu Kivikkokankaan Loimuun »

Sammon valmistuminen häämöttää

Nelikerroksinen kerrostalokohde Asunto Oy Metsokankaan Sampo on muuttovalmis 30.4.2019. Sammon työmaalla ovat käynnissä laatoitus- ja maalaustyöt. Kalusteasennukset alkavat tammikuun lopulla.

Metsokankaan Sampo on loppuunmyyty.

Tutustu myynnissä oleviin kohteisiimme »

Tervetuloa asuntoesittelyihin!

Asuntoesittelyt ovat myös pyörähtäneet vauhdilla käyntiin. Tällä hetkellä esittelemme myytäviä kotikohteitamme kahdesti viikossa.

Katso tulevat esittelyajat »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru