Arvot

Toimintamme perustuu neljään arvoon, jotka ohjaavat toimintaamme ja varmistavat toimintamme laadun.

Rehellisyys

Me Nastarakennuksella teemme koteja sydämellä – kuin tekisimme niitä itsellemme. Seisomme rehdisti ja rehellisesti laatumme takana. Uskallamme nostaa itsemme ja kasvomme esiin, koska uskomme siihen, mitä teemme. Varmistamme, että asiakkaamme voi luottaa antamiimme tietoihin ja lupauksiin.

Vastuullisuus

Rakennamme Nasta-kodit asiakasta, ympäristöä, henkilöstöä ja yhteistyökumppaneita arvostaen. Vastaamme työmme laadusta ja rakennamme kestävää, emme kertakäyttöistä. Me rakennamme koteja, joissa itsekin asuisimme.

Täsmällisyys

Haluamme olla yksi parhaista alallamme, ja tässä meitä auttaa tarkkuus ja täsmällisyys jokapäiväisessä työssämme. Teemme työmme tinkimättömästi ja laadukkaasti. Panostamme jokaisen kohteen huolelliseen suunnitteluun ja pyrimme täyteen asiakastyytyväisyyteen.

Jatkuva kehittyminen

Haluamme kehittyä ja varmistaa menestyksemme jatkossakin. Olemme ylpeitä ammatillisesta osaamisestamme ja kehitämme sitä jatkuvasti. Kuuntelemalla asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme kehitymme jatkuvasti paremmaksi.

 

 

 

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru